Nederlag til GOG Håndbold

Det blev ikke til to i træk for Mors-Thy Håndbold, som tabte aftenens opgør 23-29 til GOG Håndbold. Selv om Mors-Thy Håndbold bed pænt fra sig, så var det ikke nok mod sidste års sølvvindere.

Søren Nørgård satte kampens første mål ind for Mors-Thy Håndbold, hvorefter GOG tog teten og scorede fire gange i træk. Mors-Thy Håndbold kom tilbage i kampen ved Frederik Tilsteds udligning til 5-5 og var med til 7-7, hvor GOG igen trak fra til 7-10, og Søren Hansen trykkede på timeout-knappen. GOG bragte sig foran med yderligere to mål, inden Lasse Pedersen fik slukket knap 11 minutters måltørke til stillingen 8-12. Holdene gik til pause med en stilling på 10-15 i gæsternes favør.

Fra anden halvlegs begyndelse tog Man of The Match og Mors-Thy-topscorer Erik Toft fat og drev sit hold frem med tre tørre hug fra distancen. Mors-Thy Håndbold rykkede tættere på og skabte spænding ved 17-19 og 18-20, men på trods af godt spil og gode chancer, formåede Mors-Thy Håndbold aldrig at komme helt op på GOG, og kampen sluttede med et nederlag på 23-29.

Tak til 1.306 tilskuere for suveræn opbakning. Hold kæft, hvor er I bare gode!

Primo Tours Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold 23-29 (10-15)