Victor og Svane.JPG (2)
Peter-Dal-Overgaard_1.jpg

Nederlag til topholdet

2. division var på en svær opgave torsdag aften i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor rækkens ubestridte tophold tog imod. Stoholm sikrede sig direkte oprykning til 1. division allerede i 3. sidste spillerunde, og holdet har været suveræne igennem sæsonen med kun 7 tabte point.

Assistenttræner Lasse Sunesen var i spidsen for Mors-Thy-holdet i går, og han beretter om en god håndboldkamp med masser af intensitet:
- Vi stod over for Stoholm, som er et rigtigt godt hold, som gerne ville vise alle de fremmødte tilskuere, at de er 1. division værdige. Der blev gået til stålet, og det var en kamp med masser af fysik.

Begge hold stod godt i forsvaret, og der var gode præstationer i begge mål - selv på trods af 17 scoringer imod os i anden halvleg, så mener jeg faktisk, at vi stod godt defensivt. En del af målene får de efter vores tekniske fejl, og dem straffer de benhårdt med kontrascoringer. Vi måtte undvære Peter et stykke tid i anden halvleg da han slog sin skulder, og den periode blev dyr for os - og selv om vi får hentet lidt ind på Stoholm til igen, så var deres forspring blevet for stort.

Selv om det er træls at tabe, så synes jeg, at det er et ok resultat mod en god modstander på en svær udebane, og jeg kan kun rose drengene for god indstilling og for at kæmpe med de muligheder vi har, slutter Lasse Sunesen.  

 

2. division, 21. runde: Stoholm IF - Mors-Thy Håndbold 27-23 (10-10)

Målscorere:
Peter Dal Overgaard 6
János Stranigg 5
Nic
olaj Spanggaard 4
Mathias Stisen 2
Claus Søndergaard 2
Jens Christian Brauner 2
Frederik Nørbjerg 1
Kaare Ravn Larsen 1

Sæsonens sidste: Mors-Thy Håndbold - Team Vesthimmerland
Søndag d. 2. april kl. 16.30 i Jyske Bank Mors Arena