Victor og Svane.JPG (2)
Bænk Jubel (2).JPG

Next up: Aalborg Håndbold

Det er en af sværvægterne i Herreligaen, der gæster Thisted torsdag aften. Aalborg Håndbolds stjernespækkede mandskab kommer til Thyhallerne – og her snakker vi navne som Niklas Landin, Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard og ikke mindst Mads Hoxer, som vender tilbage til Thy for en aften.

Vores modstander har begyndt sæsonen med et nederlag til GOG i super Cuppen, videre avancement i Santander Cup mod TTH Holstebro og en stensikker sejr på hjemmebane over Skjern Håndbold i 1. spillerunde. Og nu gælder det så Mors-Thy Håndbold foran en propfyldt hal, og det glæder vi os til.

Hvordan forbereder man sig på Aalborg Håndbold? Det skal cheftræner Niels Agesen og assistenttræner Allan Damgaard forsøge at finde en løsning på.

- Vi har forberedt os grundigt på Aalborg Håndbold, men det er svært at forberede sig minutiøst på hver enkelt af deres mange profiler, så vi har valgt nogle ting ud, som vi tror kan være vores chance for at drille dem. Vi går efter at byde Aalborg Håndbold op til dans, og vi vil jagte overraskelsen, men for at lave den skal vi alle præstere på øverste hylde, lyder det fra Niels Agesen.

- Og så glæder vi os til at spille foran en fyldt arena i Thisted, og vi håber, at publikum på lægterne er klar til at give den gas og hjælpe os på vej.

Herreligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Torsdag d. 7. september 2023 kl. 20.00 i Thyhallerne
Dommere: Mik Trustrup og Morten Lethan Albrechtsen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Der er stadig ledige billetter til kampen her: https://shop.morsthy.dk/
Kampen vises på TV2 Play og kan følges via livescore i Tophåndbolds app

Niels Agesen er personligt sponseret af Reron