Victor og Svane.JPG (2)
Nicklas Graugaard.JPG (1)

Nicklas Graugaard stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson

Til sommer udløber Nicklas Graugaard Nielsens kontrakt i Mors-Thy Håndbold, og dermed bliver det et farvel til den talentfulde unge målmand, som er i gang med sin tredje sæson i klubben, hvoraf en har været et ophold hos Skive fH i 1. division.

Ifølge sportchef i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, bliver det afsked med en talentfuld spiller:

- Nicklas Graugaard har været igennem en stor udvikling de seneste år. Specielt i forbindelse med hans lejeophold hos Skive fH og her i efteråret har vi set Nicklas blomstre, og han har vist os, hvad han kan præstere, når han leverer på højeste niveau. Mors-Thy Håndbold takker Nicklas for indsatsen i den blå trøje og ønsker ham held og lykke, og vi glæder os til at se, hvad Nicklas’ karriere bringer ham fremover.

Nicklas Graugaard ser tilbage på en god tid i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har i mine tre år i klubben været igennem en rigtig god udviklingsproces, som også har givet mig et smut til Skive fH. Nu er tiden så kommet til, at jeg skal forlade klubben for alvor og stå på egne ben. Mors-Thy Håndbold har betydet meget for mig, da jeg også har spillet mange af mine ungdomsår her, og derfor håber jeg på, at det ikke bliver et farvel - men et på gensyn.

Nicklas Graugaard har sidste arbejdsdag hos Mors-Thy Håndbold d. 30. juni 2020.