Victor og Svane.JPG (2)
Nickolei Jensen.JPG

Nickolei Jensen: Vi skal tage det bedste med fra de seneste kampe

Årets sidste hjemmekamp står for døren, når rækkens duks fra Skjern Håndbold med tidligere Mors-Thy-spiller Christoffer Cichosz på holdkortet besøger Sparekassen Thy Arena | Mors mandag kl. 19.30. Som sagt indtager mandagens modstander 1. pladsen i 888ligaen med 26 point for 15 kampe.

Skjern Håndbold startede sæsonen med 2 uafgjorte resultater mod hhv. GOG Håndbold og Ribe-Esbjerg HH, og har siden et nederlag til BSV sidst i oktober gjort rent bord og vundet 8 kampe i træk i 888ligaen sideløbende med en stor præstation i Champions League, hvor de blev puljevinder og er avanceret til 1/16-finalerne, hvor de møder ukrainske HC Motor Zaporozhye.

Vi mødte Skjern Håndbold tilbage i 3. runde i en kamp, hvor Mors-Thy’erne efterfølgende sad tilbage med en ærgerlig følelse, da et godt kæmpende Mors-Thy-mandskab langt hen ad vejen var godt med i kampen, men til sidst måtte strække våben og se Skjern Håndbold løbe med en sejr på 30-26.

Nickolei Jensen:

- Nu har vi senest spillet en god angrebskamp mod SønderjyskE og en god forsvarskamp mod HC Midtjylland, og for at kunne slå Skjern Håndbold skal vi spille godt i begge ender, så vi skal tage det bedste med fra de seneste to kampe og blande det.

Hos Skjern Håndbold har Bjarte Myrhol tidligere voldt os problemer med sine ryk på stregen, og hans holdkammerater vil meget gerne spille ham derinde, så vi skal være opmærksomme på Skjerns bagkæde og skal have lukket ned for både skud og indspil. Angrebsmæssigt er det klart, at vi skal have gang i kontrafasen. Skjern står ret kompakt i deres 6-0-forsvar, og det kan være svært at lirke op, så de lette mål bliver vigtige for os, lyder det fra Nickolei.

Vi har ikke ret mange siddepladser tilbage, så der bliver med garanti fed Bette Balkan-stemning, når der fløjtes op til kamp i Sparekassen Thy Arena | Mors. Vil du være med, så skynd dig ind og køb billet på  http://shop.morsthy.dk/ og lad os slutte 2017 godt af på hjemmebane. Der er kampstart kl. 19.30, og dagens dommere er Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

 

888ligaen, 16. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Mandag d. 18. december 2017 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00 og kan der udover følges live på Limfjord Plus med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth