Victor og Svane.JPG (2)
Nicolaj Spanggaard.JPG

Nicolaj Spanggaard i Mors-Thy Håndbold til 2018

Den unge højre back tilknyttes ligatruppen

I indeværende sæson har Nicolaj Spanggaard primært været tilknyttet talenttruppen og spillet kampe på 2. division. Fra 1/7 2017 bliver han en del af ligatruppen i Mors-Thy Håndbold - faktisk er Spanggaard allerede nu blevet tilknyttet truppen efter Rasmus Søbys udlejning. Den unge højre back kom til HF Mors som 1. års U16-spiller, og inden da har han fået sin håndboldopvækst i Oddense-Otting og Skive fH.

Henrik Hedegaard: - Spanggaard har udviklet sig de sidste par år, og er en af profilerne på vores 2. divisionshold. Vi har udset ham til at være gardering for Marcus Dahlin på højre back, hvor han har gode kompetencer i begge ender af banen - han dækker godt op, han har et godt skud og er en god gennembrudsspiller. Endnu en gang er det en spiller fra vores eget talentarbejde, som har fundet vej til ligatruppen, hvilket er en af de ting vi tilstræber, så det er selvsagt dejligt, når det lykkes.

Nicolaj Spanggaard: - Jeg har spillet i HF Mors og Mors-Thy Håndbold i 6 år, hvor jeg har fulgt ligaholdet tæt. Det har været en målsætning for mig at udvikle mig i retning af ligaholdet, og det er en drøm som nu går i opfyldelse. Det er helt specielt her i Mors-Thy Håndbold med det store fællesskab og den store interesse, der er for håndbolden, hvilket er fedt at være en del af. Jeg synes, at det er spændende og tiltalende med en ny træner, som gerne vil bruge unge spillere, og jeg håber, at jeg kan gøre mig fortjent til at bidrage på ligaholdet - ellers er forventningen at jeg bliver en af de bærende kræfter på 2. division og selvfølgelig forhåbentligt spilletid på ligaen.

 

Nicolaj Kjær Spanggaard, født 10. november 1996
Højde: 196 cm. Vægt: 100 kg.
Lærervikar og pædagogmedhjælper på Balling Skole
Bosat i Oddense. Kæreste med Nicoline

For yderligere info:
Henrik Hedegaard tlf. 20 10 43 00
Nicolaj Kjær Spanggaard tlf. 27 52 25 91