Victor og Svane.JPG (2)
Spanggaard.jpg

Nicolaj Spanggaard: Vi skal være skarpere end sidst

 

Så går det løs med den første kamp i kvalifikationsspillet, hvor vi skal en tur til Lemvig. I to foregående opgør mod Lemvig-Thyborøn Håndbold har onsdagens værter trukket det længste strå, så vi håber naturligvis på, at tredje gang bliver lykkens gang for os.

En god slutspurt med sejre i tre ud af de sidste fire kampe betyder som bekendt, at vi sluttede som nr. 10 i grundspillet - to pladser foran Lemvig-Thyborøn Håndbold på 12. pladsen. Det betyder også, at vi har to point med i kval-spillet mod Lemvig-Thyborøns ene point. Den gode stime skal fortsættes, og vi kan med en sejr give os selv et rigtigt godt udgangspunkt for de kommende kampe og dermed også for det, som det hele handler om: Overlevelse i Herre Ligaen!

I den kommende sæson spiller Nicolaj Spanggaard for Lemvig-Thyborøn Håndbold, men i morgen og resten af denne sæson har han fuld fokus på Mors-Thy Håndbold:

- Jeg tænker ikke over, at vi skal møde min kommende klub. Jeg koncentrerer mig 100 % om at løse min opgave i Mors-Thy Håndbold, og det er at vinde håndboldkampe, uanset hvem vi møder. Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer med et godt tryk på deres hjemmebane, hvor de har god opbakning. Det var i hvert fald en fed kulisse at spille i sidste gang, og mon ikke det bliver det samme denne gang, hvor Bette Balkan igen er med os, siger Spanggaard.

- Det bliver en hård og intens kamp, og jeg er sikker på, at holdenes vilje til at fighte bliver udslagsgivende. Vi skal spille disciplineret og være skarpere, end vi var sidste gang, hvor dårlige afslutninger blev afgørende for kampens resultat. Vi er revanchelystne og vil gøre alt for at vinde kampen, og de to nederlag til Lemvig-Thyborøn i sæsonen giver kun endnu større vilje til at slå dem denne gang.

Omkring 100 tilskuere tager turen til Lemvig, hvor der er kampstart kl. 19.30.

 

Herre Håndbold Ligaen, Kvalifikationsspil, 1. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 17. april 2019 kl. 19.30 i Lemvig Idrætscenter
Dommere:  Lars Hansen og Klaus Andersen

Billetter til kampen kan købes her: https://lt-haandbold.dk/qsot-event/lth-vs-mors-thy/17_04-2019-1930/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth