Victor og Svane.JPG (2)
SE_MTH.jpg

Niels Agesen: - Vi er ikke færdig med at tage point i december

Det blev til to i træk, da Mors-Thy Håndbold slog SønderjyskE Herrer 30-24 fredag aften. Endnu en gang gik Mads Hoxer Hangaard, som den helt store målsluger:

- Det var en rodet kamp, og vi havde svært ved at trække fra, men var foran med et par mål og blev hele tiden hentet. Vi vidste, at de er enormt fysiske i midterforsvaret, så det forsøgte vi at undgå at komme for tæt på, men får alligevel lavet 30 mål, og det er jo fint, og så står vi sindssygt godt i forsvaret igen, og H er god på mål. Og det er klart, at når vi kun lukker 24 mål ind, så giver det os gode muligheder for at vinde.

Vi har følt, at vi ikke har spillet særligt godt, og nu er vi egentligt ok med igen, og det er bare rart at kunne kigge på tabellen og se, at det går okay. Nu har vi tre vigtige kampe inden VM-pausen, og hvis vi kan få nogle point der, så er vi helt med igen.

Cheftræner Niels Agesen:
- Måden som kampen bliver afviklet på, vidner om at der er tro på det, vi går og laver. En ting er, at der er bund i tingene - nu har vi slåsset med forsvaret, men nu har vi fundet noget, der virker. Der er blevet scoret henholdsvis 24, 25 og 25 imod os de sidste tre kampe. Det mest positive er, at selv om vi kommer bagud, så fortsætter vi og spiller videre uden stress, og så kører vi den hjem stille og roligt.

Det er en holdpræstation, men jeg må fremhæve H’s anden halvleg i kassen, og så er Hoxer jo fra en anden planet i dag - han leverer på virkelig højt niveau. Og inde i midten giver Lindgren og Andreas alle de andre et godt udgangspunkt i forsvaret, så de to skal vi ikke glemme ifht. at vi har fået styr på forsvaret.

Jeg tror på, at måden hvorpå vi får afviklet kampene giver et boost i forhold til selvforståelsen. Hvis vi går tre uger tilbage, så stemte det ikke overens med, hvor vi selv mente, at vi hørte til. Så at vi har flyttet os forstærker bare troen på det, vi render rundt og laver inde på banen. Målet har hele tiden været, at vi skulle spille godt og tage point i december - og det er vi ikke færdige med.

HTH Herreligaen, 17. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 24-30 (13-13)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 11
Erik Toft 5
Lasse Pedersen 5 (2)
Bjarke Christensen 4
Sander Øverjordet 2
Tim Sørensen 2
Kasper Lindgren 1

Udvisninger: SønderjyskE Herrer 7, Mors-Thy Håndbold 3
Rødt kort, 3 x 2 min:
Emil Hansson, Mors-Thy Håndbold
Frederik Ladefoged, SønderjyskE Herrer

Stillinger undervejs: 0-2, 1-5, 4-5, 7-10, 9-10, 11-13, 15-13, 16-17, 17-20, 20-21, 20-23, 23-24, 23-27

Tilskuertal: 1.178

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Onsdag d. 22. december kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

De nye restriktioner gør, at der ikke må være tilskuere til kampene mod hhv. KIF Kolding d. 22. december og mod Lemvig-Thyborøn Håndbold d. 30. december. Vi arbejder på at kunne livestreame kampene - der kommer yderligere informationer herom senere.