Victor og Svane.JPG (2)
Victor Norlyk.JPG (2)

Norlyk & Norlyk mod Norlyk

Næste kamp for Mors-Thy Håndbold i HTH Herreligaen er mod Skjern Håndbold onsdag aften i Skjern Bank Arena. De grønne ligger nr. 5 i ligaen og spiller samtidig gruppespil i European League, så vestjyderne har et tætpakket kampprogram. Historisk set har vi spillet gode og spændende opgør mod Skjern Håndbold.

- Det bliver forhåbentligt en god kamp, hvor vi kan få to point med hjem. Jeg tror, at det bliver en spændende og intens kamp på en svær udebane. De har et par stamspillere, som er ude med skader, og det er klart, at det bør være til vores fordel, men Skjern er stadig et rigtig godt mandskab, siger Mors-Thy Håndbolds playmaker, Victor Norlyk.

For ham og tvillingebror Magnus har kampen en ekstra dimension i, at de to for første gang står overfor storebror Oliver Norlyk, som er højre back i Skjern Håndbold.

- Det bliver specielt. Vi har ikke prøvet det før, men vi har snakket meget om det derhjemme, og det bliver spændende. Oliver har sagt, at han vil dele øretæver ud, men Magnus og jeg har en anden plan, lyder det med et smil fra Victor Norlyk.  

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i Skjern Bank Arena.

HTH Herreligaen, 11. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 9. november 2022 kl. 18.30 i Skjern Bank Arena   
Dommere: Frederik Skou Nielsen og Teodor Mygind
Observatør: Bjarne Munk Jensen

Billetsalg på Skjern Håndbold (skjernhaandbold.dk)
Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold app’en.

Victor Norlyk er personligt sponseret af Go’ Mad Spar Thy-Mors