Victor og Svane.JPG (2)
Nickolei-Jensen_1.png

Numre og ritualer

Der er mange historier om underlige og sjove ritualer, som spillerne simpelthen ikke kan gå på banen uden at udføre. Ligeledes spiller rygnummeret en vigtig rolle for mange. Nogle af Mors-Thy-spillere har, ligesom mange andre sportsfolk, nogle faste ritualer før træning og især kamp. Vi har snakket med et par af dem for at høre historien bag deres nummer og eventuelle ritualer.

Stefan Nielsen, nr. 2: ”Der er ikke så meget at fortælle om mit nummer. Jeg spillede også med nr. 2 i Skive fH, og det var ledigt da jeg kom til Mors-Thy Håndbold, så det tog jeg. Jeg har ingen ritualer i forbindelse med kampene, faktisk synes jeg at det er noget pjat!”

Marcus Dahlin, nr. 14: ”Min yndlingsfodboldspiller i Arsenal havde nr. 14, da jeg var lille, derfor spiller jeg gerne i det nummer. Jeg har ingen ritualer overhovedet faktisk - jeg gør forskellige ting konstant. Nogle gange hvis jeg gør noget særligt før en kamp og det er godt, så fortsætter jeg med det, indtil det går dårligt igen.”

Lasse Justesen, nr. 20: ”Sommer sad jo tungt på nr. 7, da jeg kom til klubben, så jeg måtte vælge et andet nummer, og det blev så nr. 20. Jeg har ingen ritualer før vores kampe.”

Henrik Tilsted, nr. 23: ” Jeg spiller i nr. 23, fordi Michael Jordan spillede i nr. 23 mens han spillede basketball, og han var selvfølgelig den bedste. I forhold til ritualer før en kamp, så taler jeg helst ikke med nogen, fordi jeg prøver at forberede mig mentalt. Ellers skal jeg altid have min venstre ankelskinne på før den højre. Og så skal jeg selvfølgelig på tønden inden vi starter opvarmning!”

Nickolei Jensen, nr. 47: ”Jeg spiller med nr. 47, fordi jeg ikke kunne vælge nr. 14, da jeg spillede i Stoholm IF, og derfor valgte jeg i stedet mine forældres husnummer. Jeg har ingen ritualer udover, at jeg altid løber med venstre ben på banen først i vore indløb - og tilpasser det med et lille hop. Så går det bedst.”

I dag er der præcis en måned til, at sæson 17/18 begynder og spillerne samles for første gang. Vi glæder os!

Jeg spiller med nr. 47, fordi jeg ikke kunne vælge nr. 14, da jeg spillede i Stoholm IF, og derfor valgte jeg i stedet mine forældres husnummer
Nickolei Jensen , Venstre back , Mors-Thy Håndbold