Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Ny administrativ ledelse i Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold A/S ansætter pr. 1.9.2016 Henrik Hedegaard som deltids, konstitueret administrationschef. Samtidig med ansættelsen indledes arbejdet med ”Mors-Thy Håndbold Strategi 2020”. Henrik Hedegaard konstitueres foreløbigt for perioden 1.9.2016 - 28.2.2017

Samtidig med ansættelsen af Henrik Hedegaard indledes et udviklingsarbejde ”Mors-Thy Håndbold Strategi 2020” - med det formål at udvikle Mors-Thy Håndbolds organisation og relationer til interessenterne på Mors og i Thy.

Med ”Strategi 2020” geares organisationen til de kommende års forskelligartede udfordringer på de administrative, kommercielle og sportslige arenaer.

Sammen med bestyrelsen skal Henrik Hedegaard - i tæt samarbejde med ekstern konsulent Per Flemming Laursen, ExploreCon - i gang med strategiplanen.

Efter afslutning af udviklingsarbejdet vil bestyrelsen primo 2017 indlede rekruttering af en administrerende direktør med forventet tiltrædelse pr. 1.3.2017

Henrik Hedegaard skal særligt varetage opgaverne med den videre implementering af en ny organisationsmodel, sikre fortsat effektiv drift fremadrettet og særligt fokusere etablering af en intern salgsorganisation.

Salgsarbejdet er i flere år - og indtil 31.5.2017 - varetaget meget professionelt i samarbejde mellem Mors-Thy Håndbold A/S og den eksterne Team Sponsor & Eventmanager-funktion v/direktør Gunnar Bruhn Simonsen.

Henrik Hedegaard konstitueres til opgaven, fordi han har et meget grundigt kendskab til Mors-Thy Håndbolds organisation, sportslige aktiviteter og fremtidige udfordringer, da han i længere periode har varetaget en række lignende opgaver i forbindelse med sin opgave som bestyrelsesmedlem i selskabet.

Formanden for Mors-Thy Håndbold A/S, Johannes Søndergaard udtrykker derfor sin store tilfredshed med, at Henrik Hedegaard vil påtage sig ledelsesopgaven, og ser samtidig frem til bestyrelsens kommende samarbejde med Henrik Hedegaard, nu som konstitueret administrationschef.

Johannes Søndergaard glæder sig også til et konstruktivt samarbejde mellem Henrik Hedegaard, Gunnar Bruhn Simonsen og Per Flemming Laursen. Et samarbejde som formanden er sikker på vil bidrage til at bringe organisationen videre til glæde for alle, der holder af håndbold på Mors og i Thy.

Yderligere info: Bestyrelsesformand Mors-Thy Håndbold A/S, Johannes Søndergaard tlf. 20 49 13 04