Victor og Svane.JPG (2)
Niels Agesen.JPG

Ny Cheftræner i Mors-Thy Håndbold

Jonas Wille forlader klubben efter en sæson som Cheftræner, og efterfølges af Niels Agesen, der skifter Dameligaen og Randers HK ud med Herreligaen og Mors-Thy Håndbold. Skiftet sker fra den kommende sæson.

 Mors-Thy Håndbolds direktør Hans Peter Jarl Madsen er glad for, at trænerkabalen har kunnet gå op så hurtigt.

 - Vi fik et tilbud fra en udenlandsk klub på et skifte for Jonas Wille efter denne sæson. Vi har den holdning, at vi ikke vil stå i vejen for, at en spiller eller en træner kan komme videre i karrieren, hvis man ønsker det på et givent tidspunkt, hvis alle ellers kan blive enige. Og det er vi blevet ret hurtigt. Vi vil gerne takke Jonas Wille for en god indsats for Mors-Thy Håndbold, siger Hans Peter Jarl Madsen.

 Jonas Wille takker Mors-Thy Håndbold for klubbens velvillighed i forbindelse med skiftet.

 - Jeg har fået et spændende tilbud og en mulighed for at forfølge nogle af mine personlige mål og ambitioner som træner. Processen har været god og uden sure miner og det vil jeg godt takke klubben for. Det er ikke et fravalg af Mors-Thy Håndbold, men et tilvalg af det nye, slår Jonas Wille fast.

 Han ærgrer sig blandt andet over, at han ikke fik muligheden for at opleve Bette Balkan fyre op under hjemmebanen med en fuld arena.

 - Vi har mærket opbakningen hele vejen og på trods af modgangsperioden, så er det utroligt lidt negativt vi har oplevet. Jeg vil gerne sige, at jeg ikke er utilfreds med noget her i Mors-Thy Håndbold - tværtimod, siger Jonas Wille.

 Han har nu fuldt fokus på de sidste kampe i Håndboldligaen og ikke mindst deltagelsen i Final4.

Niels Agesen bliver ny cheftræner

Med Jonas Willes afgang efter denne sæson, byder Mors-Thy Håndbold samtidigt velkommen til Niels Agesen som ny Cheftræner.

 - Niels Agesen er en kæmpe trænerkapacitet, der i 2013 og 2015 vandt EHF Cuppen med TTH Holstebros kvinder og har opnået en lang række titler med TTH Holstebro, Nykøbing Falster og Randers HK. Han blev i 2009 uddannet EHF Mastercoach, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at Niels er den helt rigtige mand til at opfylde vores sportslige ambitioner om hvert år at slutte imellem de otte bedste i Herreligaen, siger Hans Peter Jarl Madsen.

 Niels Agesen ser frem til at tage fat på opgaven i Mors-Thy Håndbold.

 - Aftalen er kommet i hus gennem nogle rigtigt gode snakke, hvor jeg fandt ud af, at Mors-Thy Håndbold og jeg deler de samme værdier. Det, der betyder noget i forhold til Mors-Thy Håndbold og hele området - klubben og de værdier, den er baseret på, det passer godt med den person jeg er. Jeg kan godt lide, at vi er fælles om noget, at vi står sammen om at nå noget i fællesskab - og det er man rigtig god til at gøre i områder som her - og det passer mig rigtigt fint, siger Niels Agesen.

 Han glæder sig til at flytte Mors-Thy Håndbold endnu flere skridt i den rigtige retning.
- Jeg har en forventning om, at jeg skal være med til at flytte Mors-Thy Håndbold i en retning, der hedder, at man bliver endnu skarpere på at udvikle egne talenter, holde på egne talenter og forhåbentligt klatre opad i tabellen, siger Niels Agesen.

 Han ser frem til at blive udfordret.

 - Det vil jeg blive på nogle andre punkter, end jeg er blevet tidligere, og dermed kan jeg blive en bedre håndboldtræner. Så det er egentligt en flertrinsraket i forhold til at være med til at skubbe klubben i den rigtige retning og også skubbe mig selv i den rigtige retning, slår Niels Agesen fast.

 Han glæder sig til at opleve ”Bette Balkan Land”.

 - De her små infernoer, som jeg oplever hver gang Mors-Thy Håndbold spiller på hjemmebane - og på udebane for den sags skyld - det håber jeg, at jeg kan være med til at skubbe til, og hvis vi forhåbentligt kan skubbe Mors-Thy Håndbold i den rigtige retning, så er jeg da også spændt på, hvordan Bette Balkan de kan være med til at løfte sig. De er fantastiske i forvejen, og er der endnu mere i dem, så tror jeg, at det bliver rigtig sjovt, slutter Niels Agesen.

 Niels Agesen tiltræder den 1. juli 2021. 

FAKTA:
Niels Agesen
Født 14. oktober 1976
EHF Mastercoach
Bosat i Aabybro med Rikke og børnene Josefine, Frederik og Jeppe