Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Ny hjemmeside

I responsivt design som tilpasser sig eksempelvis mobil og tablets, og som i højere grad matcher vores brugeres behov

Målet har været at gøre den nye hjemmeside mere overskuelig, at forbedre søgefunktionerne og gøre det lettere for brugerne at navigere rundt i de mange informationer. Samtidigt er hjemmesiden blevet udbygget og opdateret - og naturligvis har hjemmesiden også fået et gevaldigt ansigtsløft med nyt design.

Den nye hjemmeside er nu helt up to date med den tekniske udvikling, fortæller Mors-Thy Håndbolds formand Johannes Søndergaard og uddyber:

- Det var på tide med en opdatering af Mors-Thy Håndbolds nu forhenværende hjemmeside, der var fra 2008. Der er sket en stor udvikling indenfor websites siden da, ligesom brugeradfærden også er betydeligt ændret. Mors- Thy Håndbolds nye hjemmeside tilpasser sig nu til mobiltelefoner og iPads, som vi ved rigtig mange bruger, når de er på internettet. En meget stor del af de besøgende tilgår i dag Mors-Thy Håndbolds hjemmeside fra mobiltelefoner eller tablets.

Johannes Søndergård synes den nye hjemmeside er blevet rigtig flot, og han anerkender den store indsats som Mors-Thy Håndbolds administrative medarbejdere Camilla Gylden Thomsen og Johannes Veje har ydet i samarbejde med Kong Gulerod Reklamebureau, der har leveret en meget flot løsning på opgaven.

Den nye hjemmeside bidrager til at give et godt og professionelt indtryk af Mors-Thy Håndbold og formanden håber, at brugerne vil tage rigtig godt imod den nye hjemmeside.