Victor og Svane.JPG (2)
IMG_6388.JPG

Ny målmand på plads i Mors-Thy Håndbold

2-årig aftale med Ronnie Schmidt Nicolaisen

Mors-Thy Håndbold har lavet en to-årig aftale med 22-årige Ronnie Schmidt Nicolaisen. Ronnie har tidligere spillet i TTH Holstebro og har siden 2015 vogtet målet for Lemvig-Thyborøn i 1. division. 

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: ”Vi glæder os til samarbejdet med Ronnie de to kommende sæsoner. Både Søren Hansen og Jonas Degnbol kender Ronnie fra tidligere, og vi er sikre på at vi får både en god fyr og en god spiller til Mors-Thy Håndbold. Ronnie er jo en ung målmand, så vi forventer at han udvikler sig i både Degnbol og Kasper Larsens kyndige hænder - og så er han en anderledes type målmand end Kasper Larsen, så derfor vil de to komme til at supplere hinanden godt i Mors-Thy-målet.”

Assistenttræner Jonas Degnbol: ”Ronnie er en stor og høj målmand med de rigtige målmandsbevægelser, som vil passe rigtigt godt ind i truppen og i Mors-Thy Håndbold, både socialt og spillemæssigt. Det er en fantastisk mulighed for Ronnie at stå i målet sammen med Kasper Larsen, som han kan lære rigtigt meget af, og vi ser masser af muligheder og udviklingspotentiale for Ronnie i de kommende sæsoner. ”

Ronnie Schmidt Nicolaisen: ”For mig er Mors-Thy Håndbold et skridt op rent sportsligt, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Søren Hansen, som jeg kender fra TTH og Jonas Degnbol, som jeg har stået sammen med i Lemvig. Det giver mig noget tryghed, at de to kender min udvikling og ved, hvordan de kan gøre mig bedre. Jeg håber selvfølgelig på at få noget spilletid, og så håber jeg på, at jeg kan udvikle mig både personligt og som spiller. Jeg ser Mors-Thy Håndbold som en klub med fed håndboldkultur, hvor der er elitehåndbold fra ungdomsrækkerne og hele vejen op til ligaholdet og en klub med en stærk hjemmebane, Bette Balkan, som jeg glæder mig meget til at spille på. ”

Ronnie Schmidt Nicolaisen, født: 21. februar 1994
Højde: 202 cm. Vægt: 102 kg.
Studerer til eksportingeniør
Bosætter sig i Århus.