Victor og Svane.JPG (2)
Kristoffer Jessen_.jpg

Nyt ansigt i Mors-Thy Håndbold

26-årige Kristoffer Jessen tilknyttes ligatruppen

Endnu et nyt ansigt tilknyttes Mors-Thy Håndbolds ligatrup sæson 19/20, nemlig 26-årige Kristoffer Sørensen Jessen, som tidligere har spillet i bl.a. Høj Håndbold og SønderjyskE Herrer.

Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold ser frem til samarbejdet:
- Kristoffer kom ind sådan lidt fra højre, og da muligheden for at få ham med i ligatruppen opstod, slog vi til. Kristoffer kommer med nogle gode kompetencer, særligt forsvarsmæssigt, og vi er spændte på at se ham i aktion i den kommende sæson.

Kristoffer Jessen skulle oprindeligt have været tilknyttet Mors-Thy Håndbold i den netop overståede sæson, men en korsbåndsskade kom i vejen, og aftalen blev udskudt til sæson 2019/20:

- Det var rart, at det kunne lade sig gøre. Jeg har været igennem operation og genoptræning, og forventer at starte op på 100 %, når vi starter op efter sommerferien, lyder det fra Kristoffer Jessen, som allerede har trænet lidt med, og forventningerne til opholdet i Mors-Thy Håndbold er høje:

- Det er et spring op i forhold til det niveau, jeg tidligere har spillet på, og jeg håber at kunne tilkæmpe mig en plads på holdet og drage mig nogle erfaringer i forhold til at spille ligahåndbold. Mit førstehåndsindtryk af klubben og de andre spillere er godt - det er nogle gode gutter, som har taget godt imod mig, og jeg glæder mig til udfordringerne, der venter.

FAKTA:
Kristoffer Sørensen Jessen, født 22. juni 1993
Højde: 198 cm. Vægt: 102 kg.
Studerende
Bosat i Silkeborg