Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7737.JPG

”Og så var det jo Nikolaj Jacobsen, så jeg skyndte mig at ringe tilbage”

Mads Hoxer Hangaard løber stadig rundt med et stort smil her i dagene efter, at han i lørdags fik et af de bedre opkald på telefonen. Et opkald, som Mors-Thy Håndbolds 20-årige stortalent ikke besvarede i første omgang, da han lige skulle tjekke, hvem det ukendte nummer tilhørte.

- Det var Nikolaj Jacobsen, der fortalte, at jeg skal med til den næste samling, og at der ville komme en indkaldelse fra DHF mandag. Det var fedt men faktisk en smule chokerende, fordi selvom jeg har håbet på det, så havde jeg overhovedet ikke regnet med, at det skulle ske lige nu, fortæller Mads Hoxer.

Forude venter en kæmpeoplevelse for Mads. A-landsholdssamling i Aarhus d. 26. april - 2. maj med to EM-kvalifikationskampe mod hhv. Schweiz på udebane og Finland på hjemmebane i Ceres Arena i Aarhus og med mulig landsholdsdebut i sigte.

- Det er lidt svært at beskrive, hvordan jeg har det, for det er jo ligesom det største, man kan komme til som håndboldspiller. Og så sker det bare for én. Lige pludselig en lørdag eftermiddag efter en kamp i Fredericia - det er ret specielt. Det bliver spændende, og jeg glæder mig helt vildt til det, lyder det fra Mads Hoxer.

Og nu er landstrænerens nummer kodet ind i Hoxers telefon, hvis - eller når - han ringer igen.

EM-kvalifikationskampe Danmark:
Onsdag d. 28. april kl. 18.30 i Win4 AXA Arena i Winterthur: Schweiz - Danmark (TV2 Sport)
Søndag d. 2. maj kl. 18.00 i Ceres Arena, Aarhus: Danmark - Finland (TV2)