Lasse Madsen Svane.jpg
220240929_MTH__AAH_17.jpg

Onsdagsopgør i Kolding

I aften tørner vi sammen med KIF Kolding på udebane i Sydbank Arena. KIF Kolding har skiftet en del ud i truppen til denne sæson, og de er kommet godt fra land i Herreligaen med 5 point efter de første fire kampe. Vi kommer bl.a. til at stå overfor en gammel Mors-Thy-dreng, nemlig Tobias Ellebæk, som er vendt tilbage til dansk håndbold efter fire år i Tyskland.

Henrik Tilsted ser frem mod kampen mod en notorisk svær modstander.

- Kolding er et sted, hvor vi historisk har haft det svært. De har en solid defensiv med en kompakt midterzone og er gode på parader. De er dygtige på deres 7 mod 6, så der er ingen tvivl om, at vi skal have lirket deres defensiv op, og forsvarsmæssigt skal vi have løst deres 7 mod 6-spil for at få de to point.

- Og så skal vi ind med samme gnist og intensitet, som vi havde i Aalborg-kampen og se om vi ikke kan bygge videre på de gode præstationer, som vi har vist de sidste kampe. Stemningen i truppen er god ovenpå sejren i søndags. Det var to bonuspoint, men de kommer først rigtigt til sin ret, hvis vi vinder i Kolding. Selvfølgelig har det givet noget selvtillid, at vi kunne stå imod Aalborg Håndbold, deres dygtige spillere og store tryk, og at vi kunne levere især en første halvleg på det niveau, vi gjorde, siger Henrik Tilsted.

Opbakning på udebane

En af Mors-Thy Håndbolds gode sponsorer, Fredsø Vognmandsforretning, har sponseret en bus til Bette Balkan, og det betyder, at omkring 100 fans tager turen til Kolding.

- Det betyder mere, end man lige kan sætte ord på. Bette Balkan har været garant for at få kampe på udebane til at føles som hjemmebane over de sidste mange år. Og det giver bare lidt ekstra, at vi har nogen i ryggen, som er med til at skubbe os fremad - især også i de perioder i kampene, som er lidt svære. Så vi er utroligt glade for, at de tager med til Kolding, og så skal vi nok gøre alt, for at det bliver en fest i aften, lyder det fra Tilsted.

Herreligaen, 5. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 2. oktober 2024 kl. 19.00 i Sydbank Arena, Kolding
Dommere: Daniel Møller og Rasmus Dreier Høgfeldt
Observatør: Ken Cardozo

Billetsalg: https://billet.kif.dk/kampe/kif-mth-02-10-24

Kampen vises ikke på tv men kan følges via livescore i Tophåndbolds app og via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.