Victor og Svane.JPG (2)
Skanderborg.jpg

Op mod de forsvarende danske mestre

Onsdagens opgør i Sparekassen Thy Arena | Mors er mod de forsvarende danske mestre fra Skjern Håndbold. Den vestjyske klub, som ud over Herre Håndbold Ligaen også har travlt med Champions League.

Inden sæsonstart ville de fleste nok pege på Skjern Håndbold som kandidat til topplaceringerne i Herre Håndbold Ligaen - og sandsynligvis også som en oplagt medaljekandidat. Mange tænker det samme nu, når man tager et blik på Skjern Håndbolds imponerende trup, som indbefatter navne som Emil Nielsen, Jesper Konradsson, Anders Eggert, Thomas Mogensen, Bjarte Myrhol, men kigger man på stillingen skal man helt ned på 8. pladsen for at finde vestjyderne, som har fået 14 point i lige så mange kampe.

Mors-Thy Håndbold kom ned på jorden i sidste runde mod Nordsjælland Håndbold efter en stime på fem kampe i streg uden nederlag. De andre hold, som vi ligger og kæmper med i bunden, rører jævnligt på sig, så der er vitale point på spil mod Skjern Håndbold.

Nicolai Sommer:
- Vi skal rejse os ovenpå kampen mod Nordsjælland Håndbold, og vi skal helt klart ramme et bedre niveau end det vi viste i den kamp. Skjern Håndbold er et rigtigt godt hold, som godt nok har været svingende i deres præstationer, men som indeholder masser af kvalitet. Vi håber, at de har en mindre god dag i morgen, når de kommer i arenaen, og det så kan være vores chance for at overraske, lyder det fra Sommer, som pt. er ude med en knæskade:

- Det er selvfølgelig træls at sidde udenfor, men det går som det skal med mit knæ. Der har været stor fremgang den seneste periode, så jeg forventer at være klar inden så længe, og jeg glæder mig til at kunne bidrage til holdet igen, slutter Nicolai Sommer.

Der er ganske få siddepladser og masser af ståpladser tilbage til morgendagens opgør. Efter kampen er der som altid Aftermatch i foyeren i Sparekassen Thy Arena | Mors - i morgen kommer cheftræner Søren Hansen, Man of The Match fra Mors-Thy Håndbold og en god gammel kending i form af Christoffer Cichosz fra Skjern Håndbold.

Herre Håndbold Ligaen, 15. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Onsdag d. 5. december 2018 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescoren på http://tophaandbold.dk/mth

Fra Skjern Håndbolds hjemmeside: http://www.skjernhaandbold.dk/nyheder/nyhed/nielsen+det+skal+vende+nu/?s=44&n=12741