Victor og Svane.JPG (2)
DR7A0912.jpg (1)

Op på hesten igen....

Ikke meget fungerede for Mors-Thy Håndbold i aftenens kamp mod Skjern Håndbold - allerede efter en målrig første halvleg var stillingen 14-22, og selv om Mors-Thy’erne forsøgte at hente den store føring, så var gæsterne en for stor mundfuld og vandt også anden halvleg, dog kun med et enkelt mål.

Lasse Justesen kom på banen i anden halvleg, da Lasse P. blev rykket på højre back, og den lille fløjspiller scorede 2 kontramål på Tibor Ivanesevic i Skjern-målet:
- Det er altid rart at spille, og det var en positiv oplevelse i en ellers træls kamp. Allerede efter første halvleg har vi spillet os i store problemer med 22 mål mod os og har et skidt udgangspunkt til anden halvleg - så det var op ad bakke. Men stor ros til alle tilskuerne i dag, som bakker os op 100 % og gør det allerbedste de kan på trods af vores indsats på banen.

Assistenttræner Jonas Degnbol:
- Vi kommer helt forkert ind til kampen - vi mangler tænding og har al for megen respekt for Skjern. Jeg synes, at de kommer for nemt til det! Det er sgu vores hjemmebane, og vi skulle have gået meget mere til vaflerne. Det var en skidt kamp fra vores side, og samtidig er Skjern også et godt hold, som er skarpe lige nu, og man skal være gode for at slå dem.

De skiller os fuldstændigt ad og scorer efter behag. De bringer os i nogle situationer, så kampen bliver på deres præmisser - og så griber og scorer Bjarte Myrhol jo på alt.

Heldigvis flaskede det sig med de andre kampe, så nu gælder det TTH Holstebro, og heldigvis kommer kampene hurtigt nu, så det er bare op på hesten igen. Nu skal vi have en god træning på lørdag og finde det rigtige tændingsniveau på lørdag, lyder det fra Degnbol.

På trods af nederlaget var 1.648 tilskuere på toppen gennem hele kampen - endnu en gang stor tak til Bette Balkan. Nu gælder det næste kamp på lørdag, hvor TTH Holstebro venter i Gråkjær Arena.

 

888ligaen, 23. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 24-35 (14-22)

Målscorere:
Nicolai Sommer 5
Lasse Pedersen 4
Henrik Tilsted 4
Stefan Nielsen 3
Mads K. Andersen 2
Nikolei Jensen 2
Lasse Justesen 2
Christoffer Cichosz 1
Marcus Dahlin 1

Stillinger undervejs: 1-4, 3-8, 6-12, 10-13, 13-17, 17-24, 21-29, 24-33

Tilskuertal: 1.648

Næste kamp:
TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 18. marts kl. 17.10 i Gråkjær Arena

Husk at Bette Balkan arrangerer bus til kampen - kontakt Søren tlf. 20 26 11 83 senest i dag.

Næste hjemmekamp:
Mors-Thy Håndbold - Århus Håndbold
Onsdag d. 22. marts kl. 18.30 i Thy Hallerne

Der er få billetter tilbage på: http://shop.morsthy.dk/