Victor og Svane.JPG (2)
Assistenttræner Lars Krarup.JPG

Opgør mod oprykkerne

Lørdag møder Mors-Thy Håndbold HC Midtjylland, som er rykket op efter en suveræn sæson i 1. division sidste år. HC Midtjylland har ikke haft den store udskiftning i truppen, så der venter et ganske sammenspillet mandskab, der ligesom os mangler at få prikket hul på point-bylden i denne sæson.

- Det er en kamp mellem to mandskaber, der jagter de første point. HC Midtjylland har et rigtigt godt hold med mange dygtige spillere og ligesom os, mangler de at få det forløst til point. De begyndte voldsomt mod Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg, hvor man så forskellen af dansk tophåndbold og en oprykker, men i deres sidste kamp på hjemmebane mod GOG præsterede de godt - så det er ikke bare en oprykker, men en oprykker med god kvalitet, siger Mors-Thy Håndbolds assistenttræner, Lars Krarup.

- Vi skal finde topniveau på både forsvarsdelen og angrebsdelen på samme tidspunkt. Det er det, vi kæmper med lige nu - mod GOG lavede vi mange mål, mod KIF Kolding stod vores forsvar godt. Vi mangler at ramme en kamp, hvor det fungerer i begge ender. Men når det så er sagt, så skal vi vinde på hjemmebane - alt andet kan vi ikke være tilfredse med, lyder det fra Lars Krarup.

HTH Herreligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland
Lørdag d. 17. september 2022 kl. 15.00 i Thy Hallerne     
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbold-app’en.

Lars Krarup er personligt sponseret af Reron