Victor og Svane.JPG (2)
DR7A7597.jpg

Opstart 20/21 er lige om hjørnet

Forberedelserne til sæsonpremieren mod TMS Ringsted d. 5. september begynder for alvor i den kommende uge, når Mors-Thy Håndbold tager hul på sæson 20/21, og cheftræner Jonas Wille og den nye spillertrup mødes første gang.

Spillerne møder ind efter en fire måneder uden håndbold, og det kribler i fingrene for at få en bold i hånden og komme tilbage på håndboldbanen:

- Jeg ser bare frem til at komme i gang igen! Vi har rendt rundt i sådan et kunstigt vakuum, hvor vi har gået og ventet. Og heldigvis skal vi i gang nu, og det bliver sindssygt godt at se gutterne igen og hilse på de nye, som kommer til, siger Søren P.

Også Frederik Tilsted glæder sig over, at opstarten venter lige om hjørnet:

- Ventetiden har været fuldstændig forfærdelig. Nu er vi tæt på, og jeg glæder mig til at få fat i kuglen igen. Det bliver rart at komme tilbage til en normal hverdag med træning og kampe, og det bliver dejligt at se alle drengene igen.

Har du lyst til at komme og se truppen for den kommende sæson, er du velkommen til at overvære træningen onsdag d. 22. juli kl. 15.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors.
Husk at overholde de gængse regler ifht. til Covid-19. Der forefindes håndsprit ved indgangen til hallen.