Victor og Svane.JPG (2)
Emil Hansson.JPG

Optakt BSH - Mors-Thy Håndbold

Sæsonens første ligakamp på udebane venter tirsdag aften, hvor Bjerringbro-Silkeborg står på modsatte banehalvdel. Efter syv år med Peter Bredsdorff som cheftræner har midtjyderne skiftet ud på posten. Ind er kommet Patrick Westerholm og med ham spillere som Ludvig Hallbäck, Laurenz Kluth og en god bekendt af Mors-Thy Håndbold, nemlig Henrik Tilsted.

Ligesom os har Bjerringbro-Silkeborg fået en blandet start på sæsonen. Nederlag til Fredericia HK i den første ligakamp og videre avancement til kvalifikationsrunde 2 til European League - faktisk er BSH et af de hold, som Mors-Thy Håndbold kan trække til 2. runde.

Emil Hansson:
- Tiden siden kampen mod TTH Holstebro i torsdags er blevet brugt på restitution og behandlinger af småskavanker og så har vi haft to træningspas med fokus på hhv. forsvar og angreb, så vi er klar til kamp i morgen.

- Det bliver uden tvivl en hård kamp. Jeg kender ikke de andre hold så godt endnu, men alle hold i den danske liga er gode. Bjerringbro-Silkeborg kommer helt sikkert til at være et af topholdene i HTH Herreligaen, og de bliver svære at slå på deres hjemmebane - men hvis vi skal slå dem, kunne det godt være her i begyndelsen af sæsonen, hvor de er knapt så sammenspillede. Vi kan vinde over alle, når vi rammer dagen - og vi tager til Silkeborg med troen på det, lyder det fra Emil Hansson.

HTH Herreligaen, 2. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 7. september 2021 kl. 20.00 i Jysk Arena    
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Peter Lorentzen

Kampen kan følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Emil er personligt sponseret af Thy-Mors Energi