Victor og Svane.JPG (2)
Allan-Toft-Hansen_1.jpg

Optakt: BSV - Mors-Thy Håndbold

De forsvarende danske mestre venter

Onsdag d. 19. oktober møder vi de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg. BSV indtager pt. 5. pladsen i 888ligaen med 8 points for 6 kampe efter sejre over Randers HH, KIF Kolding København, SønderjyskE og Skanderborg Håndbold og senest to nederlag i træk til Aalborg Håndbold og HC Midtjylland. Ud over 888ligaen deltager BSV også i årets Champions League, hvor de netop har slået Polske Wisla Plock, og med topspillere som bl.a. Sebastian Skube, Michael V. Knudsen, Nikolaj Markussen på holdkortet, så er der ingen tvivl om, at det er et klassemandskab og en svær opgave, der venter drengene fra Mors-Thy Håndbold.

Allan Toft Hansen:
- Ja, der venter os en svær modstander med international klasse. Det bliver en fysisk betonet kamp, og vi skal bringe en masse fysik ind i kampen for at forsøge at modstå det pres, som BSV kommer med.

De har lige slået Wisla Plock overbevisende i Champions League, så måske kan det virke lidt som en sovepude, at de nu skal møde os, så vi skal bare spille vores chance, og vi går helt sikkert efter muligheden for at overraske. Der udover skal vi rejse os fra sidste nederlag og forhåbentligt spille en god kamp, så vi kan få bygget vores selvtillid op igen!

 

888ligaen, 7. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 19. oktober kl. 18.30 i JYSK Arena, Silkeborg

Kampen kan følges live på Limfjord Plus og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore