Victor og Svane.JPG (2)
MTH 24_25.jpg

Optakt: European League: Mors-Thy Håndbold - VfL Gummersbach

Efter pokalskuffelsen i Grindsted i onsdags venter nu en på papiret større udfordring, når vi tager imod tyske VfL Gummersbach i Thyhallen lørdag eftermiddag. Kampen er den første af to kvalifikationskampe om deltagelse i gruppespillet i European League - returopgøret spilles søndag d. 8. september kl. 16.30 i Schwalbe Arena i Gummersbach.

En sejr eller et godt udgangspunkt kræver, at vi rammer et andet og meget højere niveau end i onsdags. Vi har set prøver på det gode spil i træningskampene mod hhv. TSV Hannover-Burgdorf og mod Skanderborg AGF Håndbold, og vi skal som minimum præstere på niveau for at lave et resultat mod VfL Gummersbach.

Der er stadig ledige billetter til opgøret, så skynd dig at få købt en billet, hvis du vil opleve Mors-Thy Håndbold mod et europæisk tophold i Thyhallen: https://shop.morsthy.dk/

European League, kvalifikation: Mors-Thy Håndbold - VfL Gummersbach (DE)
Lørdag d. 31. august 2024 kl. 16.00 i Thyhallen
Dommere: Petar Parađina og Ante Mikelić (CRO)
EHF Observatør: Reynir Stefánsson (ISL)

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/

Det Nordjyske Mediehus livestreamer kampen. For at kigge med på det europæiske brag skal du have et abonnement og være logget ind. Er du ikke abonnent, kan du blive det for kun 49 kroner den første måned. Læs mere her: https://nordjyske.dk/abonnementer - Vær opmærksom på, at kampen ikke kan ses udenfor Danmark. 

Kampen kan derudover følges via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.