Victor og Svane.JPG (2)
Emil.jpg

Optakt Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold

Søndag eftermiddag sætter Mors-Thy Håndbold kursen mod thansen Arena i Fredericia, som lægger bane til kampen mellem ligaens nummer 9 og 11. Mors-Thy Håndbold vandt det omvendte opgør med cifrene 34-29 efter en formidabel start, som Fredericia HK aldrig formåede at svare igen på.

Det er dog på ingen måder en ueffen modstander, vi skal op i mod - og da slet ikke på hjemmebane i ”Hulen”, hvor syv af i alt 10 point er vundet. Bl.a. GOG Håndbold og Århus Håndbold har fået ørerne i maskinen i Fredericia, hvor spillerne nyder stor opbakning fra den meget engagerede fangruppe Ultras. Fredericia HK er notorisk kendt for deres fans, som gennem mange år har været med til at sætte standarden for fankulturen i dansk håndbold.

Bette Balkan bidrager med omkring 150 medrejsende Mors-Thy-tilhængere til festen i morgen, så der bliver med 100 % sikkerhed gang i den på lægterne - og det ser Emil Bergholt frem til:

- Der venter en vild kulisse i Fredericia, og det er helt fantastisk med opbakning fra vores egne fans. Vi skal fortsætte med de gode takter, vi viser for tiden - selvfølgelig med stor respekt for Fredericia HK, som spiller godt og har lavet gode resultater på deres hjemmebane. Vi skal vinde på indstilling og attitude, gør vi det, så er der mulighed for, at vi også vinder to point.

Primo Tours Ligaen, 15. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 8. december 2019 kl. 14.00 i thansen Arena
Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Jørn Møller Nielsen

Billetter til kampen: https://fairbillet.dk/t327/FHK_-_Mors-Thy_Håndbold

Bette Balkan arrangerer fantur til kampen, og der er stadig ledige pladser i bussen. Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth