Victor og Svane.JPG (2)
Lasse-Pedersen_1.jpg

Optakt: Fuld gas i Skanderborg

Når Mors-Thy Håndbold løber på banen lørdag eftermiddag på Skanderborgs nye hjemmebane i Fælledhallen, er det med over 200 entusiastiske fans i ryggen - Bette Balkan har som bekendt arrangeret bustur til kampen, og der er lagt op til fest på lægterne. Kampens vigtighed fornægter sig ikke, og med en sejr kan Mors-Thy’erne lægge tilpas afstand til Skanderborg, som pt. er placeret på den ene af nedspilspladserne.

Lasse P. brillerede med 4 scoringer på ligeså mange forsøg i sejren over SønderjyskE, og den unge højre fløj glæder sig over den store opbakning i Skanderborg:
- Det er jo fuldstændigt sindssygt! 4 fyldte busser - det er altså mange mennesker, og vi glæder os helt vildt til at høre larmen fra Bette Balkan på udebane til en så vigtig kamp.

Vi har i den grad en revanche til gode, vi spillede kummerligt, da vi mødte Skanderborg på hjemmebane, og vi vil gerne bevise, at det var en fejl. Vi skal finde spillet fra sidste kamp og fra vores gode december frem: Stå kompakt i forsvaret, løbe med Skanderborg og spille disciplineret og koncentreret angrebsspil, så vi får stoppet deres kontrafase.

Kampen er uhyre vigtig, ikke bare for os, men også for Skanderborg, så det bliver med garanti en kamp med drama og intensitet. Med en sejr er vi 10 point foran Skanderborg, og det giver os den fornødne luft til ikke længere at kigge nedad men i stedet for jagte den slutspilsplads, som lige nu er inden for rækkevidde, lyder det fra Lasse P.

Og til sidst en opfordring:
- Har du ikke allerede købt billet til kampen i morgen, så få det gjort og tag turen til Skanderborg. Og gi’ den så fuld gas, når I er i hallen i morgen, så lover vi at gøre det samme!

 

888ligaen, 19. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 18. februar kl. 16.00 i Fælledhallen i Skanderborg

Billetter kan købes her: https://skanderborghaandbold.safeticket.dk/events/29354-Dobbeltkamp_SKB_mod_KBH_MTH/ticket

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra Skanderborg Håndbold: http://skanderborghaandbold.dk/2017/02/optakt-mors-thy-2/