Victor og Svane.JPG (2)
Jens Dolberg.JPG

Optakt GOG - Mors-Thy Håndbold

Så går turen til Fyn, hvor sidste sæsons sølvvindere fra GOG Håndbold tager imod i SU`Vi:T Arena lørdag eftermiddag kl. 16.00. Et kig i tabellen viser, at GOG Håndbold og vi ligger side om side med 16 point efter de første 15 kampe placeret på hver sin side af den slutspilsgivende streg: GOG Håndbold nr. 8 og Mors-Thy Håndbold nr. 9.

I den omvendte kamp på Mors i september, var Mors-Thy Håndbold foran 1-0, og herefter tog GOG over og kørte en sikker sejr hjem. Mors-Thy Håndbold skabte kortvarigt spænding midt i anden halvleg, men GOG lukkede hurtigt kampen til resultatet 29-23.

Jens Dolberg:
- Der venter det, vi vist godt kan kalde en svær udebanekamp. GOG er notorisk gode på hjemmebane, hvor de har god opbakning fra bl.a. Det Gule Hjørne. Og selv om vi har samme antal point, er vi stadig underdogs, når vi spiller på udebane i GOG, men vi skal jagte overraskelsen mod et formodet Top 4-hold. De har været lidt mere svingende i denne sæson, end vi er vant til at se dem - måske på grundt af et tætpakket program med masser af kampe i Champions League og i Primo Tours Ligaen.

Et godt returløb vil helt klart være en af nøglerne til et godt resultat. Vi skal løbe hjem, og vi skal også løbe med GOG den anden vej - det er vigtigt, at vi får gang i vores kontra, som kommer hvis forsvaret og målmænd får godt fat. Sidst, men ikke mindst, så skal vi spille kontrolleret angrebsspil og skabe fornuftige chancer, som vi har været gode til i de sidste kampe.

Primo Tours Ligaen, 16. runde: GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 14. december 2019 kl. 16.00 i SU`Vi:T Arena

Dommere: Andreas Borge (NOR), Magnus Nygren (NOR)
Observatør: Ken Cardozo

Billetter til kampen: http://billetter.gog.dk/Event/2491339

Bette Balkan arrangerer fantur til kampen, og der er stadig ledige pladser i bussen. Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth