Victor og Svane.JPG (2)
Lars Krarup.JPG

Optakt: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold

Fredag er der vinterferie-bold i Kolding, når Mors-Thy Håndbold tørner sammen med KIF Kolding i Sydbank Arena. Tilbage i oktober vandt KIF Kolding det omvendte opgør med cifrene 28-32, og der spilles om vigtige point i morgendagens opgør, hvis Mors-Thy Håndbold skal holde liv i drømmen om slutspilsdeltagelse. Samtidig er bundholdene begyndt at røre på sig, så for KIF Kolding på ligaens 12. plads og kun tre point til direkte nedrykning, vil en sejr og to point så sandelig også være kærkommen.

Assistenttræner Lars Krarup:

- Der venter os en rigtig svær kamp mod et hold, som burde ligge et helt andet sted i tabellen, hvis man kigger på deres spillermateriale. De har et stærkt defensivt fundament med nogle store 2 meter-drenge i Mattias Thynell, Benjamin Pedersen, Alexander Morsten og Ólafur Gústafsson, som gjorde ondt på os i den omvendte kamp. Den kamp vandt KIF Kolding fortjent med godt og idérigt angrebsspil ført an af Chris Jørgensen, som vi havde svært ved at styre, siger Lars Krarup og fortsætter:

- Siden da har de lavet nogle gode resultater og har drillet bl.a. TTH Holstebro, som dog fik sejren hevet hjem til sidst. Det er en uhyggelig svær kamp, og vi skal ramme et niveau à la det, vi ramte mod Aalborg Håndbold og TTH Holstebro, hvis vi skal have point med hjem, siger Krarup.

Og så er der en plet, der skal vaskes af.

- Samtidig kan jeg mærke på drengene, at der er en plet, der skal vaskes af. Indsatsen mod Bjerringbro-Silkeborg, den er der ingen, der er stolte af, og vi vil gerne vise, at vi kan mere end det. Og så hører vi, at der kommer en busfuld fra Bette Balkan, og dem vil vi selvfølgelig også gerne give en god oplevelse. Af frygt for at gentage mig selv, så er det imponerende, at de stiller op ude og hjemme uge efter uge, uanset hvordan vi præsterer. Jeg er hamrende stolt af at være en del af en klub med så fed en fankultur, som er med til at gøre det til en fornøjelse at repræsentere klubbens farver, slutter Lars Krarup.
 

Primo Tours Ligaen, 20. runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 14. februar 2020 kl. 19.00 i Sydbank Arena, Kolding

Dommere: Jesper Madsen og Jesper Kirkholm Madsen
Observatør: Kjeld Løvqvist

Billetter til kampen: https://kif.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/83236

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth

Optakt fra KIF Kolding: https://www.kif.dk/single-post/2020/02/12/Endnu-et-drama-er-i-vente-for-KIF’s-håndboldmænd