Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Henriksen.JPG (1)

Optakt Lemvig-Thyborøn - Mors-Thy Håndbold

Det er lokalopgør i mere end en forstand, når Mors-Thy Håndbold tørner sammen med Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. En ting er afstanden mellem de to klubber, en anden er de mange spillere forhenværende eller kommende Mors-Thy-spillere i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og en tredje er de to fanklubbers indbyrdes rivalisering, som er for fuld udblæsning under kampene. Med andre ord: Der er lagt i kakkelovnen til et brag af et opgør mandag aften i Lemvig.

Rasmus Henriksen:

- Det er klart en kamp, som vi gerne vil vinde, men vi ved også, at det bliver svært. Lemvig-Thyborøn har en fantastisk hjemmebane med mange tilskuere, og i de her lokalopgør er begge mandskaber ekstra tændte. Lemvig-Thyborøn har nogle individuelle kvaliteter, men det er som hold, at de er stærkest, og de har bevist i denne sæson, at de kan slå de store hold.

For at vi kan trække os sejrrigt ud af kampen, skal vi spille en hel god kamp og undgå for mange udfald. Vi skal holde os til vores aftaler, vi skal slide og slæbe, og allervigtigst så skal vi stå sammen som hold, siger Rasmus Henriksen.

Mors-Thy Håndbold kan igen forvente fornemt opbakning, da omkring 90 fans tager turen til Lemvig. Er du ikke blandt de medrejsende fans, kan kampen ses på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.
 

HTH Herreligaen, 13. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 22. november 2021 kl. 20.00 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Mark
Observatør: Jan Sabro

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30, og den kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth

Rasmus Henriksen er sponseret af XL Byg Tømmergaarden