Victor og Svane.JPG (2)
Emil_Bjarke.jpg

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK

Det er blevet marts, og med den første forårsmåned følger fire spændende håndboldkampe, hvoraf den første spilles tirsdag i Sparekassen Thy Arena | Mors. Modstanderen er Fredericia HK, der ligesom os har fået en hård start på turneringen efter julepausen. Begge hold har muligheden for at nå slutspillet, så der venter med garanti en herrefight i arenaen.

Emil Bergholt sidder udenfor med en skade i den ene hånd, og den stærke stregspiller har det svært med ikke at kunne bidrage på banen:

- Det er ganske forfærdeligt at sidde udenfor og ikke kunne være med. Det er første gang, jeg prøver det, og det er ikke sjovt. Udefra set virker det som om at gutterne træner rigtig godt, og stemningen er god. Der bliver givet gas til træning, og jeg er helt sikker på, at alle er 100 % klar til kampen mod Fredericia.

- Fredericia er et hold, der godt kan lide at løbe, og som i mange kampe har rigtigt mange angreb. Det er et hold med god fysik, og som gerne vil slås og fighter hele kampen, så vi skal være klar fra start, lyder det fra Emil Bergholt.

HTH Herreligaen, 22. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK
Tirsdag d. 2. marts 2021 kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Kampen sendes på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30 og kan derudover følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Emil er personligt sponseret af Fredsø