Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren.JPG

Optakt: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold

Onsdag skal Mors-Thy Håndbold forsøge at følge op på fredagens flotte sejr over Fredericia HK, når GOG Håndbolds sølvvindere fra sæson 18/19 gæster Sparekassen Thy Arena | Mors. Kampen styres af Jesper Madsen og Mads Hansen, som fløjter opgøret i gang kl. 19.30. 

Kasper Lindgren:
- GOG Håndbold er et godt hold med et kæmpe potentiale, som de endnu ikke har fået forløst i deres to første kampe. Det er et hold fyldt med store profiler, som vi skal forsøge at ramme på selvtilliden. Det er altafgørende for os, at vi får bygget vores angreb ordentligt op og kommer til nogle ordentlige afslutninger, så vi forhåbentligt kan holde GOG’s frygtindgydende kontra på et minimum, lyder det fra forsvarskrumtappen, som tager et stort læs på den defensive del af spillet:

- Det er dejligt med tillid og spilletid fra Søren. Jeg føler stadig, at det er nyt, og at jeg har masser at lære. Men jeg synes også, at jeg har udviklet mig bl.a. grundet nogle gode læremestre i f.eks. Søren P. og Asbjørn Madsen, som har lært mig at være mere kontant i både mit spil og i styringen. Jeg og resten af holdet kommer med god selvtillid efter vores sejr over Fredericia HK, og kan vi ramme en opbakning som i Thy Hallerne i fredags, så er vi godt på vej.

Herre Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold
Onsdag d. 11. september 2019 kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jesper Madsen og Mads Hansen

Der er få siddepladser tilbage. Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth