Victor og Svane.JPG (2)
Niko P.JPG

Optakt: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland

Niko P: Alt kan ske!

Statistikken er i Mors-Thy Håndbolds favør inden eftermiddagens kamp mod HC Midtjylland i Thy Hallerne - de sidste to hjemmekampe er vundet med hhv. 33-31 og 20-17. Dog har dagens modstander oprustet kraftigt til denne sæson, og det er et slagkraftigt hold, som gæster Thisted i dag.

Keeper Niko P., som stod en fin kamp mod de danske mestre fra BSV i sidste runde, forudser da også en svær kamp:
- Vi har mødt et par svære modstandere i de sidste kampe, og det kommer vi også til i dag. HC Midtjylland har forstærket sig med bl.a. nr. 1 og 2 på topscorerlisten i den norske liga, Rasmus Carlsen og Eivind Tangen, samt Espen Lie Hansen og Morten Slundt, så det er en helt ny bagkæde i forhold til det hold, vi slog sidste år - og det er altså tungt skyts, de kommer med!

For os gælder det om at holde fast i det, som har virket godt indtil videre - så vi prøver ikkeat ændre for meget på taktikken i forsvaret, da vi har stået fint defensivt i de første kampe.

Angrebsmæssigt håber vi på, at vi kan få succes med vores 7-mod-6-spil, så vi har et ekstra redskab i angrebet. Der ud over har vores backs vist gode takter til træning, og især János har gjort det godt i de sidste kampe - kan det fortsætte, er jeg overbevist om, at vi har mulighed for at vinde over HC Midtjylland for 3. gang i træk i Thy Hallerne.

Og der venter spillerne en fyldt hal i dag - hvilken betydning har det?
- Det er fedt at spille i Thy Hallen. Det er som om, at der er lidt lavere til loftet, at tilskuerne sidder lidt tættere på og det er lidt varmere - det hele er bare mere intenst der, og hallen er mere intim end Jyske Bank Mors Arena. Vi håber på, at vi får en god start, så publikum kommer med fra starten, så kan alt ske, slutter Niko P.

 

888ligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland
Lørdag d. 29. oktober kl. 15.00 i Thy Hallerne

Billetter købes på http://shop.morsthy.dk/ eller i indgangen.

Kampen kan følges live på Limfjord Plus og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore - og der udover opdaterer vi løbende på facebook.

Læs HC Midtjyllands optakt her: http://hcmidtjylland.dk/nyheder/optakt-tid-til-revanche/