Victor og Svane.JPG (2)
Emil (4).JPG

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn

Lørdag tager vi hul på de sidste og afgørende kampe i et spændende forår. Lemvig-Thyborøn Håndbold gæster Sparekassen Thy Arena | Mors i årets første kamp - en kamp der spilles for tomme tribuner, og som vi derfor livestreamer på facebook fra kl. 13.50.

Januar måned er brugt på at lægge på fysikken og på forberedelserne til de kommende kampe.

Mors-Thy Håndbolds anfører, Emil Bergholt:
- Vi har fået lagt lidt på fysisk - både styrke og konditionsmæssigt, og vi har lagt noget mere på vores spil i form af noget 5-1-forsvar og 7-mod-6-spil, som vi har fået finpudset samt optimeret vores kontra og andenbølge. Vi har spillet træningskampe mod tre stærke hold, så vi har fået god modstand og spillet lige op, så der er stor tro på, at når det gælder, så skal vi nok skaffe point igen, siger Emil og fortsætter:

- Kampen mod Lemvig-Thyborøn bliver en svær kamp, men selv om vi har været inde i en dårlig stime, så tror vi på, at det vender - og at det vender på lørdag. Vores helt store fokus er, at vi skal tro på at det kan lade sig gøre at vende den dårlige stime og få en ordentlig start på sæsonen her efter jul. Vi glæder os og tror på, at vi kan få en sejr.

HTH Herreligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn Håndbold
Lørdag d. 6. februar 2021 kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Kampmagasin: Kampprogram MTH vs LTH (adobe.com)

Kampen livestreames på Mors-Thy Håndbolds facebook fra kl. 13.50 og kan derudover følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Emil Bergholt er personligt sponseret af Fredsø