Victor og Svane.JPG (2)
Cheftræner Niels Agesen.JPG

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold

Årets sidste kamp i HTH Herreligaen venter for Mors-Thy Håndbold, når vi fredag aften tager imod Nordsjælland Håndbold hjemme i Sparekassen Thy Arena | Mors. Mors-Thy Håndbold trak det længste strå i den omvendte kamp efter at have været foran, bagud, foran igen - og med spænding til sidste sekund.

Fredagens gæster har to point færre end os, og det kunne nemt have været flere, for nordsjællænderne har vist tænder i år og presset mange af holdene i ligaen. Senest var de i teten i store dele af kampen mod rækkens nummer 4 fra KIF Kolding, som dog tog sejren til sidst.

- Vi skal møde et formstærkt hold. Et hold, der holder det simpelt, men som er utroligt gode til det, de kan. Vi skal udfordre dem ved at holde fokus på de ting, vi kan og det vi har aftalt, og så skal det gerne være os, der sætter fart i kampen, lyder det fra Niels Agesen, som også kommer med en opfordring:

- Vi håber, at der kommer mange i hallen, så stemningen og opbakningen i Sparekassen Thy Arena | Mors kan være med til at bære os i mål, lyder der fra cheftræneren.

Før og efter kampen inviterer vi til JULEHYGGE i foyeren, hvor der er musik og mulighed for at købe drikkevarer. Efter kampen kan du møde alle spillere fra Mors-Thy Håndbold - det er også i foyeren.

HTH Herreligaen, 18. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Fredag d. 16. december 2022 kl. 18.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen
Observatør: Flemming Beck Rasmussen

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen livestreames i Tophåndbolds app.

Niels Agesen er personligt sponseret af Reron