Victor og Svane.JPG (2)
20230917_MTH_FHK_22.jpg

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH

En uge efter den forløsende sejr i Holstebro står Mors-Thy Håndbold overfor Ribe-Esbjerg HH i årets første hjemmekamp i Thyhallen. Ribe-Esbjerg HH satte en stopper for vores stærke stime i efteråret, og det vil vi naturligvis gerne revanchere - og så vil en sejr sikre os en plads i slutspillet, og den går vi benhårdt efter.

- Det er en sindssygt vigtig kamp, som kræver en sejr - både i forhold til en plads i slutspillet, men også for fortsat at holde os tæt på top 4-placeringerne. Da vi spillede dernede, var vi i en super god stime, og vi var kommet til et punkt, hvor vi nok var lidt for overmodige, og måske var det meget sundt at få et gok i nødden. Jeg føler i hvert fald, at nederlaget har lært os meget, og at vi er klogere på, hvad det er vi skal gøre anderledes for at stikke en kæp i deres hjul denne gang, lyder det fra Nicolaj Spanggaard.

For Spanggaard og Co. er det første kamp i Thyhallen i 2024, og det glæder hele holdet sig til.

- Vi glæder os helt vildt - det bliver fedt at være tilbage på hjemmebane. Vi håber, at der bliver god stemning, og at hele hallen vil være med til at lægge et ekstra tryk på Ribe-Esbjerg HH.

Kampen fløjtes i gang kl. 20.00, og allerede fra kl. 19.30 kan du se optakt på TV2 Sport.

Herreligaen, 23. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Tirsdag d. 27. februar 2024 kl. 20.00 i Thyhallen
Dommere: Henrik Grønvald Nielsen og Jakob Falkenberg Hansen
Observatør: Peter Lorentzen

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 Sport og kan følges via livescore i Tophåndbolds app.