Victor og Svane.JPG (2)
Emil_Hoxer.jpg

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold

Lørdag er det igen kampdag for Mors-Thy Håndbold, og denne gang tager vi imod Skanderborg Håndbold i Thy Hallerne. Skanderborg Håndbold indtager 6. pladsen i Herre Ligaen med otte point efter seks kampe, og på deres interne topscorerliste toppes af tidligere Mors-Thy-drenge, nemlig Morten Balling og Marcus Mørk. Lørdagens gæster kommer med en frisk sejr i bagagen og må derfor formodes også at komme med god selvtillid.

Det samme er tilfældet for Mors-Thy Håndbold, som med to point mod SønderjyskE Herrer i onsdags sejrede for tredje kamp i træk. Og netop selvtillid og indstilling bliver afgørende faktorer ifølge anfører Emil Bergholt.

- Hvis vi skal vinde over Skanderborg, skal vi have den samme indstilling som i specielt de to seneste kampe. Vi har snakket om, at de to sidste kampe kan være fuldstændig ligegyldige, hvis vi kommer med en dårlig indstilling og leverer en indsats mod Skanderborg. Det er vigtigt, at vi tager selvtilliden fra de sidste kampe med i kampen lørdag, og så kræver det en stor portion koncentration i forsvarsspillet, som bliver afgørende, siger Emil og tilføjer:

- Jeg har ikke prøvet at vinde over Skanderborg med Mors-Thy Håndbold, så det må meget gerne være første gang nu.

Herre Håndbold Ligaen, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold
Lørdag d. 10. oktober 2020 kl. 15.30 i Thy Hallerne
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Jens Henriksen

Følg livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth
Kampen vises ikke på tv og livestreames ikke.
Se dagens kampmagasin her: https://indd.adobe.com/view/3f086eaf-e703-4cb8-8ff7-b20a00331d5e