Victor og Svane.JPG (2)
Kasper-Larsen_1.png

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg

Fredag aften står Mors-Thy Håndbold overfor Skanderborg Håndbold i Jyske Bank Mors Arena. Dagens modstander er ligesom os fem kampe inde i sæsonen, og foreløbigt er det blevet til et point mod SønderjyskE på hjemmebane i Morten Børup Hallen. Ud over SønderjyskE har Skanderborg mødt KIF Kolding København, Aalborg Håndbold, BSV og HC Midtjylland.

Målmand Kasper Larsen spillede sæson 14/15 i Skanderborg, og står overfor mange af sine tidligere holdkammerater i aftenens kamp:

- Skanderborg er et hold med fine spillere hele vejen rundt. De kender hinanden godt og spiller med masser af tempo. I denne sæson er truppen blevet suppleret med Kasper Irming, som er en dygtig spiller, der tager masser af ansvar på Skanderborg-holdet. De to hold har et stort kendskab til hinanden, og selvfølgelig kommer taktik og forberedelser til at spille ind - men allermest hvem af de to hold, der har den største vilje på dagen.

Vi har igen haft en god uge både trænings- og humørmæssigt. Vi går ind til kampen med masser af positive ting fra de foregående kampe i bagagen samt lige dele selvtillid og ydmyghed. Vi håber, at der kommer lige så mange tilskuere som til kampen mod KIF Kolding København, så stemningen og vores fans kan være med til at bære os gennem kampen og skabe momentum for os - så er der helt sikkert mulighed for to points i aften, lyder det fra Kasper Larsen.


888ligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold
Fredag d. 14. oktober kl. 19.00 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter kan købes på http://shop.morsthy.dk/ eller i indgangen
Siddeplads kr. 140,-
Ståplads kr. 110,-
Børn til og med 11 år: Gratis entré

Følg kampen på Limfjord Plus eller på www.tophaandbold.dk/livescore

Benyt venligst parkeringspladserne omkring Jyske Bank Mors Arena hal 1 og hal 2 eller ved Morsø Gymnasium. Parkering på græsarealerne omkring arenaen og Dueholmskolen er IKKE TILLADT