Victor og Svane.JPG (2)
Erik Toft.JPG

Optakt: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold

Efter weekendens kamp på udebane, er vi tilbage på hjemmebane, når Skjern Håndbold gæster Thy Hallerne torsdag aften. Dagens gæster indtager 6. pladsen i Primo Tours Ligaen med fem point efter sejre over hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold og Fredericia HK samt uafgjort mod TTH Holstebro. Mest scorende hos Skjern Håndbold er Eivind Tangen efter fulgt af Bjarte Myrhol, og på kassen har vestjyderne fået tilgang af norske Robin Haug, som står med ligaens højeste redningsprocent efter de første fire spillerunder.

Erik Toft: Vi er underdogs!
Erik Toft har bl.a. spillet sammen med Tangen og Haug på det norske B-landshold, så han har et ganske godt kendskab til de tre norske profiler:

- De er gode spillere, men det er ikke blot de tre - Skjern har stærke spillere på alle pladser, og de spiller godt sammen, så vi er underdogs, så enkelt er det. Jeg vil sige, at hvis vi skal kæmpe med om point, er der mange af os, der skal ramme dagen. Men det er klart, at det er muligt - især i Thy Hallerne, og hvis vi får publikum med os, så kan vi sagtens være med - men igen, det er klart, at det bliver tough, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds hardhitter.

Frit spil og gåpåmod
- Vi skal forsøge at spille mere frit og med mere flow og gåpåmod. Det lyder måske mærkeligt, men vi skal forsøge ikke tænke så meget over, hvilken modstander vi står overfor. Vi håber, at vi kan få nogle at de nemme kontrascoringer, så vi ikke skal kæmpe så hårdt for hvert eneste mål. Og det kræver som altid en god indsats i defensiven og et godt samarbejde mellem forsvar og målmænd, slutter Erik Toft.

I forbindelse med kampen runder Allan Toft Hansen 125 kampe i den blå trøje, mens Kasper Lindgren spiller sin kamp nr. 50.

Primo Tours Ligaen, 5. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Torsdag d. 26. september 2019 kl. 20.00 i Thy Hallerne
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen
Observatør: Per Skovgaard

Der er få siddepladser tilbage. Billetter til kampen kan købes her: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen kan ses på Tv2 Sport med optakt fra kl. 19.30 eller følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth