Lasse Madsen Svane.jpg
DR7A6395.JPG

Optakt : Mors-Thy - TTH Holstebro

Årets første hjemmekamp i Herreligaen står for døren, når TTH Holstebro gæster Thyhallen torsdag aften. Kampen er Veteran Match, hvor vi i samarbejde med DIF hylder Danmarks Veteraner og deres familier med en kærlig tanke og en klapsalve inden kampstart.

- Det bliver en spændende kamp, tror jeg. Det er to hold, som har matchet hinanden godt de sidste mange år, hvor vi har haft overtaget, og hvor TTH Holstebro har kæmpet for det.  Til denne sæson har de fået nogle nye gode spillere, som ud fra hvad vi har kunnet se, har løsnet lidt op for dem. Så det bliver et andet hold vi skal møde denne gang end de forrige år, lyder det fra Kasper Lindgren.

Gennem årene har der været mange spillere, som har tørnet ud for begge klubber, og det gælder også i denne sæson, hvor Rasmus Henriksen, Christoffer Cichosz, Frederik Bjerre, Jonas Porup og TTH-assistent Jacob Hessellund alle tidligere har været på holdkortet i Mors-Thy Håndbold.

- Det er altid lidt specielt at møde TTH Holstebro i forhold til det lokale og de mange spillere, der har spillet begge steder. Der er megen historik, og der kommer helt sikkert til at være nogle indbyrdes opgør i kampen, siger Kasper Lindgren, som kan se frem til mange mennesker på lægterne til opgøret.

- Det er fedt, at der kommer mange og bakker os op. Det betyder meget både for os spillere, men også for det tryk, der kan blive lagt på TTH Holstebro, og vi glæder os til kampen.

Herreligaen / Veteran Match, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro
Torsdag d. 12. september 2024 kl. 20.00 i Thyhallen
Dommere: Kim Borup og Nicklas Mark Pedersen
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/

Kampen vises på TV2 Sport og derudover følges via livescore i Tophåndbolds app og via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.