Victor og Svane.JPG (2)
Jacob Hessellund.JPG

Optakt: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold

Efter sidste weekends kamp og ærgerlige nederlag til KIF Kolding, venter nu endnu et opgør mod et hold fra samme ende af rækken som os selv. Nordsjælland Håndbold indtager sidstepladsen i Primo Tours Ligaen med to point, som de hentede med hjem fra deres opgør mod Lemvig-Thyborøn sidst i september. Allerede i dag drager vi afsted mod Nordsjælland for at få optimale forberedelser til den vigtige kamp i morgen.

Tilbage til dyderne
Jacob Hessellund: - Vi har noget, som vi gerne vil have revancheret i forhold til Kolding-kampen, som ikke gik som vi ønskede. Vi skal finde tilbage til Mors-Thy-dyderne: Fight, sammenhold, hårdt arbejde og udstråling - alle er væsentlige faktorer for at vi får en god kamp, hvilket vi naturligvis håber sker lørdag. Det bliver vigtigt for os at genfinde basen i vores forsvar - står vi stærkt der, så skal vi nok lykkes i den anden ende også, siger Jacob Hessellund.

Bette Balkan på plads
425 kilometer er der til Helsinge, men det afholder ikke de mest hardcore fans fra Bette Balkan i at tage turen for at støtte drengene på banen - noget der glæder Hessellund:

- Vi er evigt taknemmelige for den opbakning, vi får fra Bette Balkan. Om vi spiller ude eller hjemme, så er de der og bakker os op, det er ganske enkelt fantastisk.

Primo Tours Ligaen, 8. runde: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 19. oktober 2019 kl. 15.00 i Helsinge Hallen
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Observatør: Anders Frydkjær Petersen

Billetter til kampen kan købes her: https://www.ticketmaster.dk/artist/nordsjaelland-handbold-billetter/1016680

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth