Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 20_21.jpg

Optakt Santander Cup 1/8-finale mod Nordsjælland Håndbold

Fredag eftermiddag og kursen er sat mod Nordsjælland, hvor Mors-Thy Håndbold i morgen står overfor Nordsjælland Håndbold i Santander Cuppens 1/8-finale. Kampen spilles i Royal Stage i Hillerød, hvor der er corona-begrænsning på i alt 500 mennesker inkl. spillere, dommere, frivillige mm. Af samme årsag er Mors-Thy Håndbolds fanklub, Bette Balkan, for første gang siden november 2018 ikke til stede for at heppe på drengene til en kamp på udebane.

Nordsjællands hold intakt
Nordsjælland Håndbold spiller 1. division efter den bratte afslutning på sidste sæson, som ledte til direkte nedrykning. Nordsjælland Håndbolds trup er stort set intakt i forhold til sidste sæson, da der kun er sket ganske få udskiftninger i truppen. Kigger vi på Santander Cup spillede Nordsjælland Håndbold sig videre til 1/8-finalen via en sejr på 27-26 over Roskilde Håndbold på en scoring af playmaker Matias Campbell i absolut sidste sekund.

Jonas Wille: Sagte men sikkert bedre og bedre
- Det bliver dejligt at komme i gang med en kamp, som betyder noget, og hvor der kan være nerver og stress på, inden vi går i gang med ligaturneringen. Jeg synes, at vi stadig har lidt at arbejde med før vi er helt klar til ligastarten, så det er egentligt perfekt, at der kommer en kamp nu. Og vi har jo ambitioner om at komme til Final4, så det er en vigtig kamp, siger Cheftræner Wille og fortsætter:

- Det ser sagte men sikkert bedre og bedre ud med vores hold. Selvom det går op og ned, så synes jeg at vores topniveau er vældig godt, men vi mangler stadig repetitioner, som gør at tingene går helt automatisk. Men sådan er det ofte, når man skifter træner og får nye systemer ind. Det er svært at sige, hvor gode vi er nu, men uanset så må vi betegnes som favoritter mod et 1. divisionshold.

Santander Cup 1/8-finale: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 29. august 2020 kl. 15.00 i Royal Stage, Hillerød
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Observatør: Ole Frydkjær Petersen

Kampen kan følges via opdateringer på Mors-Thy Håndbolds facebook og instagram og på Radio Mix FM, som interviewer Nordsjælland Håndbolds sportschef Jørn Blom Hansen undervejs i kampen: www.mixfm.dk