Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto.JPG

Optakt: Skanderborg Aarhus - Mors-Thy Håndbold

Efter to gode kampe på hjemmebane, venter to kampe på udebane i denne uge. På torsdag går turen til Gråkjær Arena og TTH Holstebro, men allerede i morgen lægger vi ud mod Skanderborg Aarhus Håndbold i Ceres Arena. Tirsdagens modstander har ligesom os fået en god start på 2022, og de kommer med fire sejre på stribe - senest en storsejr på 37-27 over KIF Kolding.

- Skanderborg Aarhus har 13 point mere end os, på trods af at vi slog dem i det første opgør, og de ligger fuldt fortjent nr. 3 i ligaen endda med god afstand til fjerdepladsen. Det er et hold, som er bygget op om en defensiv, som har spillet sammen i efterhånden mange år bundet sammen af Bonefeld, Smed og Thor Christensen. Bagved dem står to gode keepere, som har for vane at supplere hinanden godt, så de er svære at lave mål på, fortæller assistenttræner Lars Krarup.

- Offensivt har de fået tilgang af Morten Jensen, som bombede løs for TMS Ringsted sidste år, og han passer godt ind Skanderborg Aarhus’ spillestil. Det er et hold med gode dyder, som de holder fast i, og et hold, som man skal have den største respekt for, og vi skal være klar på alle parametre, lyder det fra Krarup.

-  Vi kommer med sejre i de tre seneste kampe, det har selvfølgelig givet os selvtillid og tro på, at vi kan lykkes. Hvor kampen mod Skive fH var en rodet omgang, så synes jeg at vi mod Skjern Håndbold og BSH havde en god solid defensiv, og til tider ramte vi noget rigtigt fint offensivt. Kan vi fortsætte med det, kan vi også byde Skanderborg Aarhus op til dans. Vi glæder os til en fed kamp i Århus og håber, at der kommer masser af mennesker, som holder med Mors-Thy Håndbold, siger Lars Krarup.

HTH Herreligaen: Skanderborg Aarhus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 22. februar 2022 kl. 18.30 i Ceres Arena   
Dommere: Michael Gunnar Skjøth Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen
Observatør: Jørgen Svane Sørensen

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth eller i app’en Tophåndbold, som kan downloades her: https://apps.apple.com/dk/app/toph%C3%A5ndbold/id1582157256?l=da