Victor og Svane.JPG (2)
Bjarke Christensen.jpg

Optakt Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold

På søndag tager Mors-Thy Håndbold fat på anden halvdel af Primo Tours Ligaen efter en lang jule- og EM-pause, som er blevet brugt på bl.a. en træningslejr, styrke- og haltræning og generelt grundige forberedelser frem mod de sidste ni kampe i grundspillet.

Forårets første kamp er mod Skjern Håndbold i Skjern Bank Arena, og det bliver en ganske særlig en af slagsen for Bjarke Christensen, som efter 14 sæsoner i Skjern Håndbold, skiftede til Mors-Thy Håndbold d. 1. januar 2020.

-Det bliver selvfølgelig en speciel kamp - at stå overfor Skjern Håndbold i min første kamp i Mors-Thy-trøjen, men jeg glæder mig usigeligt meget. Det første jeg tjekkede, da jeg skiftede, var hvornår de to klubber skulle mødes, og nu står vi her så.

Det er første gang, at den 28-årige fløj står på holdkortet som gæst i Skjern Bank Arena.

- Jeg tænker, at det bliver en god oplevelse, men anderledes end jeg har været vant til, når jeg har stået på halgulvet i Skjern med 3.200 tilskuere i ryggen. Det kan ikke undgå at blive følelsesladet, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil give alt for at komme fra Skjern med to point, når der først bliver fløjtet op, siger Bjarke, som tror på, at en sejr er mulig:

- Ja, bestemt, men det kræver, at alle rammer topniveau, og at vi kommer med 100 % i alle dueller, og at vi undgår at blive most. Stemningen i truppen er god, og folk er opsatte på at vinde i Skjern, og vi kommer med at, hvad vi har.

Vi tager derned for at hente to point, og det kan vi sagtens gøre, tror jeg på - især med et godt tryk fra Bette Balkan, som møder talstærkt op. Det er prisværdigt, at så mange tager turen 130 km. sydvest på en søndag aften, og jeg håber, at Bette Balkan er med til at præge stemningen og lægge et vildt tryk, så vi kan vinde, lyder det fra Bjarke Christensen.

Ud over Bjarke Christensen har Søren Pedersen og Emil Bergholt også tidligere optrådt i den grønne Skjern-trøje.

Primo Tours Ligaen, 18. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 2. februar 2020 kl. 18.00 i Skjern Bank Arena  

Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen
Observatør: Per Skovgaard

Billetter til kampen: https://shop.skjernhaandbold.dk/

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth