Victor og Svane.JPG (2)
Lindgren.JPG

Optakt til Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold

Torsdag drager Mors-Thy Håndbold mod vest til et opgør mod ligaens nummer fem, Skjern Håndbold. Her venter et brødreopgør mellem Viktor og Emil Bergholt, ligesom der venter et gensyn med Skjern Bank Arena for Mors-Thy Håndbolds topscorer, Bjarke Christensen.

Mors-Thy Håndbolds Kasper Lindgren glæder sig til kampen mod Skjern Håndbold.

- Det er superstærkt Skjern-hold, som har fået en stor del af deres uforløste potentiale forløst i de sidste uger. Vi møder et hold, som er meget opsat på at vise, at de hører til i toppen af HTH Herreligaen. Det er som om, at de har fået tingene til at flyde bedre efter deres trænerskifte - især på forsvarsdelen synes jeg, at de har forbedret sig. Det skal vi løse ved at have godt gang i vores angrebsspil, så vi får flyttet boldene og ikke bliver låst. Vi skal lade bolden gøre arbejdet, så de kommer til at flytte sig efter os.

I den anden ende har vi været udfordret med en helt ny konstellation i midterforsvaret, hvor vi har manglet trygheden og den relation, som får bl.a. skiftene til at sidde på rygraden og ske pr. automatik, men vi har arbejdet og arbejder fortsat på det, og vi er på vej i den retning, som nok skal komme vores målmænd til gode, lyder det fra Lindgren, som fortsætter:

- Og vi tror på, at vi kan vinde over Skjern. De sidste sæsoner har vi haft nogle gode kampe mod dem, og hvis vi spiller op til vores allerbedste, så kan vi også være med mod Skjern Håndbold.

HTH Herreligaen, 15. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 9. december 2021 kl. 18.30 i Skjern Bank Arena
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard
Observatør: Jens Henriksen

Kampen kan som altid følges via livescore på www.tophaandbold.dk/mth

Kasper Lindgren er sponseret af NIC Denmark