Victor og Svane.JPG (2)
Asbjørn Madsen.JPG

På lørdag går det løs mod GOG

Årets allerførste kamp i 888ligaen venter lige om hjørnet, når Mors-Thy Håndbold gæster rækkens nr. 2, GOG Håndbold, som efter 17 kampe har hentet i alt 28 point fordelt på 13 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag - læg dertil deltagelse i dette års Santander Final 4, hvor holdet kørte Aalborg Håndbold over i semifinalen, og så tabte til TTH Holstebro i finalen.

GOG Håndbold er ved at være tilbage i fuld forfatning igen, da både Niclas Kirkeløkke og Lasse Møller er tilbage på holdkortet - udover de to er det værd at holde øje med holdets topscorer, norske Gøran Søgaard Johannesen, som har lavet 86 mål i 17 kampe og er den 12. mest scorende spiller i 888ligaen.

Da Mors-Thy Håndbold mødte GOG Håndbold i Sparekassen Thy Arena | Mors tilbage i 5. spillerunde, blev det en kamp, hvor Mors-Thy’erne aldrig fik stemplet ordentligt ind, og hvor GOG Håndbold løb med en sikker sejr på 23-29. Det var også i den kamp, Asbjørn Madsen blev skadet i en finger efter et hændeligt uheld med GOG’s Henrik Jakobsen, og den forestående kamp mod GOG bliver Bjørnens første efter den lange skadespause:

- Det har været ganske forfærdeligt at sidde ude, og det har været anderledes for mig skulle byde ind på en anden måde end jeg er vant til. Heldigvis er det jo gået godt og vi har vundet en masse kampe, og det har gjort det en del lettere at sidde udenfor og ikke kunne være med. Men jeg lover, at det er en Asbjørn Madsen med stor energi, spillelyst og vilje der kommer tilbage til håndboldbanen.

Der udover har det været en lang kamppause, og vi glæder os sindssygt meget til at komme i gang - det har kriblet i os længe for at komme i kamp. Den glæde og lyst til at spille skulle gerne udmunde sig i en fællesenergi, hvor alle giver den fuld gas, for det er forudsætningen for at vriste point fra GOG.

Vi skal være klar fra kampens start - GOG er berømte for deres kontrafase, så den skal vi selvfølgelig forsøge at stække, ligesom vi skal være aggressive i vores forsvar. Der udover skal vi turde at udfordre dem med vores kontrafase, og vi skal være forberedte på en hård fysisk kamp.

Der er kampstart på lørdag kl. 16.10, og kampens dommere er Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen.

 

888ligaen, 18. runde: GOG Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 10. februar 2018 kl. 16.10 i SU’VI:T Arena, Gudme  

Billetter til kampen kan købes her: http://www.gog.dk/65-billetter.html

Kampen vises på TV2 med optakt fra kl. 15.50 og kan der udover følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth 

Fra GOG Håndbolds hjemmeside: http://www.gog.dk/88-nyheder.html?caction=idetail&itid=930