Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.JPG

På træningslejr i Norge

I torsdags drog Mors-Thy Håndbold på træningslejr til Drammen i Norge. Træningslejren er lavet i samarbejde med Kristian Kjelling, som står i spidsen for Drammen HK - som i øvrigt har gæstet Danmark i opstarten de seneste to sæsoner, hvor Mors-Thy Håndbold har spillet træningskampe mod dem.

Turen er blevet brugt på træning, møder om bl.a. forsvarskoncept og om interne målsætninger, en tur i Drammen Klatrepark og tre træningskampe mod norske hold.

Cheftræner Søren Hansen:
- Det har været en rigtig god oplevelse og godt at få nogle flere træningskampe i kroppen. Fredag mødte vi en lokalt 2. divisionshold, HK Sande 72, som vi vandt stort over. Det var godt for selvtilliden, og vi fik prøvet nogle forskellige ting af.

Lørdag mødte vi Drammen HK, og det var en virkelig god kamp. Vi satte os på kampen fra første fløjt, dækkede godt op, fik løbet masser af kontra og spillede flot angrebsspil med et godt flow. Alle kom i spil, og vi spillede virkelig på et højt niveau.

Søndag middag spillede vi turens sidste kamp. Det var mod Runar HK, som også er fra den bedste norske række. Og selvom drengene faktisk var der, så fik vi ikke effektueret tingene ordentligt - og det var især vores angrebsspil, som ikke var godt nok. Men vi viste moral og kom tilbage, selv om vi hang efter hele kampen, og selvfølgelig er det ærgerligt at tabe, men det er også et bevis på, at vi skal være der 100 % hele tiden, siger Søren Hansen, som har en god fornemmelse efter turen:

- Jeg synes, at det ser godt ud. Drengene ser skarpe ud, og der er virkelig en god stemning i truppen. Det ser godt ud, og efter en kort og intens opstart, glæder jeg mig nu bare til at komme i gang igen, og jeg synes, at vi har et niveau, hvor vi er klar.