Victor og Svane.JPG (2)
Erik_Dahlin.jpg

På udebane i Ringsted

Fredag aften går det løs igen, når Mors-Thy Håndbold spiller mod oprykkerne fra TMS Ringsted. Ligesom os står TMS Ringsted noteret for 0 point efter de tre første spillerunder, så der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved kampens vigtighed. TMS Ringsted har mødt Århus Håndbold ude, GOG på hjemmebane og senest KIF Kolding på udebane. Flittigst målscorer er Michael Riis med 23 scoringer i de første tre kampe.

TMS spillede sig overbevisende gennem sidste sæsons 1. division med 20 sejre ud af 26 mulige, her ud over tre uafgjorte og tre tabte kampe - og en gennemsnitlig målscore på over 30 mål pr. kamp. Siden sidste år klubben har sagt farvel til tidligere landsholdsspiller, Rune Ohm, mens bl.a. Nikolaj Nørager og Morten Nyberg tiltrådt i Ringsted.

Søren Hansen er født og opvokset i Ringsted, og Mors-Thy Håndbolds cheftræner står overfor en helt speciel oplevelse i morgen:

- For mig er det virkeligt at komme tilbage til rødderne. Jeg følger stadig klubben, og det bliver specielt at skulle tilbage til alt det, man er vokset op i. Jeg har spillet alle mine ungdomsår der og har været med til at rykke dem op gennem rækkerne. Jeg kommer til at arbejde med mig selv ifht. kampen, men når vi først er i gang, så er der fuld fokus på mit eget hold og på kampen.

Det er dejligt, at TMS Ringsted er tilbage i ligaen, men det skal selvfølgelig ikke gå ud over os. Der venter os med garanti en spændende kamp - jeg tror ikke, at den bliver så poleret, måske endda en lidt uskøn affære mellem to hold, som ligger og kæmper om vigtige point. Jeg forestiller mig, at det bliver tæt og intenst i den lille og intime hal, og det er en kamp vi ser frem til.

Vi skal fokusere på de ting, vi kan gøre noget ved. På mange måder har det været vanskeligt at forberede drengene på kampen, for TMS Ringsted-træner Christian Dalmose har altid mange taktiske kort i ærmet, og derfor skal vi især være omstillingsparate, løbevillige og lægge en masse fysik i kampen. Vi har respekt for vores modstander, for der er ingen tvivl om at Ringsted er en svær udebane, lyder det fra Søren Hansen.

Mors-Thy Håndbold har gode minder fra hallen i Ringsted. Tilbage i marts 2013 vandt Mors-Thy Håndbold med bl.a. Søren P. og Asbjørn Madsen på holdet grundspillets sidste kamp med cifrene 20-25, og spillede sig dermed i slutspillet for første gang i klubbens historie.

Kampen i morgen fløjtes i gang kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena, Ringsted.


Herre Håndbold Ligaen, 4. runde: TMS Ringsted - Mors-Thy Håndbold  
Fredag d. 14. september 2018 kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena, Ringsted
Dommere: Per Olesen og Claus Gramm Pedersen

Billetter til kampen kan købes her: https://tms-ringsted.dk/billet/

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth