Victor og Svane.JPG (2)
Peter-Dal-Overgaard_1.jpg

Pligtsejr over Tvis

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionshold fulgte op på sejren over HRH 74 med endnu en sejr i aftenens kamp mod Tvis. Kampen blev spillet i Nordmorshallen, hvor Mors-Thy Håndbolds samarbejdsklub IF Nordmors har hjemme. I øvrigt spiller 2. division på Nordmors igen søndag d. 12. marts, hvor modstanderen er Skjern Håndbold.

Til aftenens kamp stillede Tvis op med et par spillere fra deres U18-ligahold samt Michael Thøgersen og Emil Sidelmann fra TTH Holstebros ligatrup. De to unge mandskaber fulgtes ad det meste af første halvleg, inden Mors-Thy Håndbold fik slået et hul ved stillingen 12-8. Herefter scorede gæsterne fem gange i træk, og Mors-Thy Håndbold gik således til pausen bagud med et enkelt mål.

Træner Lars Krarup:

- Det var helt klart et spørgsmål om indstilling, så det var ikke de store taktiske ændringer, vi snakkede om i pausen - det var mere om at gøre de ting, som vi havde aftalt inden kampen. I anden halvleg steppede vi op - Mads Primdahl stod ganske enkelt forrygende bagved et velspillende forsvar, hvor Mike, Kaare og Lindgren styrede løjerne i midten. Og så satte vi lige tempoet en tand i vejret angrebsmæssigt, og selv om vi stadig havde en forholdsvis stor spildprocent, så stemplede Peter og Mike ind med nogle gode angrebsaktioner, så vi fik en sikker sejr.

- Det var en pligtsejr - på hjemmebane skal vi vinde over et hold som Tvis, som pt. har 3 points, og det er fedt at vi er startet 2017 ud med 4 points ud af 4 mulige.

2. division, 14. runde: Mors-Thy Håndbold - Tvis 27-21 (12-13)

Målscorere:
Peter Dal Overgaard 10
Mike Felder 6
Kasper Kristiansen 2
Nicolaj Spanggaard 2
Kaare Ravn Larsen 2
Kasper Lindgren 1
Magnus Godsk 1
Frederik Nørbjerg 1

Næste kamp:
Mejrup-Hvam - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 24. januar kl. 20.20 i Mejrup Kultur- og Fritidscenter