Pointdeler i premieren

Det første point er på kontoen i sæsonen efter en fed kamp, en hæsblæsende afslutning og 29-29 på udebane mod KIF Kolding. Mors-Thy Håndbolds første ligascoring i 23/24 blev også Henrik Toft Hansens første ligascoring i Danmark siden 2012/13. Victor Norlyk fulgte op med en scoring til 0-2, og derefter scorede KIF 5 gange i træk, inden Marcus Midtgaard fik reduceret til 5-4 og Norlyk-brødrene sørgede for udligning til 5-5.

Herfra var de blå i teten og trak for alvor fra efter tre scoringer på tomt mål i træk fra Rasmus Henriksen til kampens første firemålsføring. Den føring holdt Mors-Thy Håndbold første halvleg ud til pausestillingen 11-15.

Holdene fulgtes ad fra starten af 2. halvleg, og igen var det Mors-Thy Håndbold, der trak fra, og Marcus Midtgaard gjorde det til 14-21 efter 38 minutters spil. KIF Kolding gik offensivt til værks i 5-1 forsvarsmæssigt, og det gav udfordringer i Mors-Thy Håndbolds angrebsspil, og hjemmeholdet fik nogle lette mål på den bekostning. Føringen var formøblet ved 23-23 med små 11 minutter igen, og hjemmeholdet bragte sig også foran 24-23 efter 52 minutter.

Herfra var det helt tæt med KIF et-målsføringer og Mors-Thy Håndbold med udlignende scoringer og en enkelt mulighed for at bringe sig foran, inden KIF Kolding igen bragte sig foran 29-28. Mads Svane udlignede til 29-29 med 9 sekunder tilbage, og de sidste sekunder endte med en udvisning til Nicolaj Spanggaard og et misbrugt frikast til hjemmeholdet og dermed pointdeling i ligapremieren.

Herreligaen, 1, runde: KIF Kolding - Mors-Thy Håndbold 29-29 (11-15)

Udvisninger: KIF Kolding 5, Mors-Thy Håndbold 5

Stillinger undervejs: 0-2, 5-2, 5-5, 7-8, 8-12, 9-14, 11-14, 13-19, 14-21, 17-21, 18-23, 23-23, 24-23, 27-26

Tilskuertal: 2.334

Herreligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold