Pointdeler mod Bjerringbro-Silkeborg

Sikke en kamp og sikke en stemning. Allerede fra kampens start ulmede arenaen, og der var lagt op til en god kamp mellem to gode hold. Og sådan blev det - masser af mål, fede redninger, en rigtigt god omgang håndbold og elektrisk stemning på lægterne.

Der var drama fra første angreb, hvor Nicolaj Spanggaard trak en udvisning og et straffekast, som Henrik Tilsted omsatte til første Mors-Thy-føring. Herfra trak Bjerringbro-Silkeborg fra til 1-3, inden Mors-Thy Håndbold udlignede til 4-4. Efter et kvarters spil bragte Frederik Tilsted Mors-Thy Håndbold foran 9-8, og Johan Nilsson sørgede for den første tomålsføring til 13-11 efter 20 minutter. Svend Rughave kom på mål med fem minutter tilbage af første halvleg og leverede tre store redninger på fire BSH-forsøg, og pausestillingen var 19-18.

Mors-Thy Håndbold fortsatte det gode spil efter pausen og udbyggede til 24-21 efter 38 minutter, men Bjerringbro-Silkeborg kom igen, og det var helt lige med et kvarter tilbage af opgøret. Henrik Tilsted gjorde det til 26-25 i undertal, men gæsterne svarede hurtigt igen, og med 9 minutter tilbage var billedet vendt, og Bjerringbro-Silkeborg var foran 26-27.. Det blev også 28-30 inden de sidste fem dramatiske minutter, hvor Mads Svane trådte i karakter med tre fabelagtige assists til Henrik Toft Hansen og Kasper Didriksen, som begge omsatte iskoldt til mål og stillingen 31-31. Et stærkt Mors-Thy-forsvar erobrede bolden, og i de allersidste sekunder måtte Frederik Tilsted se sit forsøg blive pareret af Bjerringbro-Silkeborgs Johan Sjöstrand, som diskede op med en redning af de helt store til slutresultatet 31-31.

Billetsalget til Mors-Thy Håndbolds to kommende hjemmekampe mod Skjern Håndbold og TTH Holstebro er i fuld gang på https://shop.morsthy.dk/

Herreligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg 31-31 (19-18)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 2, Bjerringbro-Silkeborg 1

Stillinger undervejs: 1-0, 1-3, 4-4, 7-7, 9-8, 13-11, 14-14, 17-16, 22-20, 24-21, 25-23, 26-27, 28-30, 30-30

Tilskuertal: 1.397